Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
za ivu žinića
Povratak na članak

HSP AS podržava HDZ-ova kandidata za župana

Odlučili smo podržati domoljubnu koaliciju, a s HDZ-om ćemo stupiti u pregovore, kazao je Tomislav Dujmenović, koji je trebao biti kandidat za župana iz redova HSP AS-a

Komentari 17

19
1995josip
23:00 16.10.2014.

Bojim se da novi župan Ivo Žinić bude otkrio puno novih kriminalnih radnji kada otvori ormare u SM županiji . Treba napraviti reviziju svih poslova zadnjih deset godina koje su obilježile koalicija SDP+HNS+HSP+SDA = SDSS . Brojne kredite su podigli i zadužili županiju a poslove su davali firmama koje vode koalicijski partneri koji su bili darežljivi i platili brojne fešte gdje su žderali kukuriku partneri u SM županiji . Ivo samo hrabro sve provjeri i izvijesti javnost o toj reviziji .

VL
19
1995josip
10:07 17.10.2014.

mar111, baniček i karlo1962 su jedna te ista osoba koja je ljubitelj lika i djela bivše SDP SM županice .

VL
SV
sven222
13:03 17.10.2014.

kad sam odlučio da ću glasovati za Žinića ( jer je poštena osoba ) jave se ovi od Novaka i sad me odbijaju od te ideje...Novak bi trebao biti z bolnici ali zatvorskoj...pogodovao je Pripuzu koji je zaradio na transakciji bivšeg sajma cvijeća oko 9 mil.kuna...što radi ovo naše odvjetništvo...

VL
KA
karlo1962
20:43 15.10.2014.

velja novak se razbolio i ide na operaciju, kolika je to "šteta" za dobrobit našeg društva, osim onih koje je zaposlio po podobnosti na Gradu a to su atraktivne djevojke , ništa nije bolja ni Kika Baniček koja je po uzoru na oca komunista lagala da će otpustiti 37 ljudi.....svaka čast na ukusu.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.