Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
EUROIZBORI

HSP AS: Mi smo treća stranka po broju glasova u Hrvatskoj

Rudolf Dvorski
Dino Stanin/PIXSELL
27.05.2014.
u 10:42

Mi ćemo i dalje ostati dosljedni i bit ćemo uvijek na dispoziciji narodu, rekao je Rudolf Dvorski

HSP AS zadovoljan je izborima za Europski parlament tim više što je, kako tvrde, njihova predsjednica Ruža Tomašić prije izbora bila marginalizirana u medijima. Ističu da su po broju glasova oni treća stranka u Hrvatskoj i to s preko 11 posto osvojenih glasova, a da su im, kako tvrde, nekorektne ankete davale svega 1,7 posto glasova.

- Mi ćemo i dalje ostati dosljedni i bit ćemo uvijek na dispoziciji narodu. Zahvaljujemo biračima u svim županijama. U Zadarskoj županiji osvojili smo preko 16 posto, a u Zadru 14 posto glasova - rekao je Rudolf Dvorski potpredsjednik HSP AS na konferenciji za novinare u Zadru.

>> Ovo je 11 zastupnika koji će predstavljati Hrvatsku

Komentara 7

DE
Dejan1000
10:53 27.05.2014.

Samo ostanite dosljedni Starcevicevoj ideologiji i bice dobro. a mediji us uvijek davali prednost lijevim strankama tako da me to ne cudi.

ZS
zorom.sigur
11:06 27.05.2014.

Hrvatska televizija je SDP-ovacko DEBELO GUZNO CRIJEVO SA JEDNOM GRUPOM "BAKTERIJANACA" koji uvode cenzuru protiv SVAKE ISTITE kad se govori o SDP-ovackim kriminalcima. Cudnovato je da SDP-ovacki kriminalci lopuzine imaju VELIKE PRIVILEGIJE DA IM SE NE STAVLJAJU "LISICE" NA RUKE.

Avatar MK
MK
11:52 27.05.2014.

Hahaha... Pa neka se Vesna Pusic i Mirela Holy malo zamisle kad se medusobno prepucavaju tko od njih je Br. 3... Cestitam trecoj politickoj sili u Hrvatskoj HSP-AS-u na uspjehu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije