Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Demografska katastrofa

HSP AS: Hrvati bi mogli postati manjina u Hrvatskoj

Rudolf Dvorski
Dino Stanin/PIXSELL
12.08.2015.
u 14:09

U stranci ističu kako je od dolaska Kukuriku koalicije na vlast već izgubljeno gotovo 100 tisuća radnih mjesta te kako se hitno moraju poduzeti mjere koje će mladim ljudima omogućiti rješavanje egzistencijalnih problema, koji ih sprječavaju u zasnivanju obitelji.

Iz HSP-a Ante Starčević najavili su kako će, ukoliko kao dio domoljubne koalicije dođu na vlast, jedna od prvih mjera koje će provesti biti osnivanje Hrvatskoga stambenog fonda.

Bit će to, kažu, važan korak u borbi protiv demokratske katastrofe i rastuće prijetnje da Hrvati u skoroj budućnosti postanu manjina u svojoj zemlji. U stranci ističu kako je od dolaska Kukuriku koalicije na vlast već izgubljeno gotovo 100 tisuća radnih mjesta te kako se hitno moraju poduzeti mjere koje će mladim ljudima omogućiti rješavanje egzistencijalnih problema, koji ih sprječavaju u zasnivanju obitelji. - Fond će biti jedan od glavnih oslonaca mladim obiteljima koje danas u potrazi za boljim životom napuštaju Hrvatsku – rekao je zamjenik predsjednika HSP AS Rudolf Dvorski.

On dodaje kako bi sve žene s četvero ili više djece trebale primati iznos od 70 posto prosječne plaće, a prava tih žena trebala bi se izjednačiti s pravima zaposlenih u državnoj upravi Iz stranke su najavili i kako im je dugoročan cilj izjednačiti pravo na obrazovanje i pravo na dom, zbog čega planiraju izmijeniti ovršni zakon u smislu da se jedina nekretnina koja služi za stanovanje ne može ovršiti. 

>> UN: Hrvatska će 2100. imati 2,6 milijuna stanovnika! 

>> Hrvatsku će napustiti do 217 tisuća radnika

Komentara 15

Avatar rajetin
rajetin
15:09 12.08.2015.

Manje pričati, više općiti. Na posao, zgubidane!

Avatar ARENA
ARENA
14:48 12.08.2015.

Sad će Pantovčak osnovati povjerenstvo za bušenje kondoma. Volonterima anonimnost zajamčena.

SO
Somelier
15:14 12.08.2015.

To je sve ki bi dabi. Nek Hrvati uzmu svoju stvar u svoje ruke i nek uvezu Ukrainke pa da vidiš natalitet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije