Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 136
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSUDILI 'POLITIČKU TRGOVINU'

HSP AS će izraditi novu ploču i postaviti je u Jasenovcu

Skidanje ploče u Jasenovcu
Nikola Cutuk/PIXSELL
07.09.2017.
u 15:38

Postaviti će je sa ciljem zaštite "starog hrvatskog pozdrava Za dom spremni", najavio je Ćorić.

HSP AS je u četvrtak osudio "političku trgovinu koju vodi i inicira Vlada, a rezultat je protuzakonito i antihrvatsko djelovanje činom skidanja i tzv. premještanja HOS-ove ploče iz Jasenovca", te je najavio da će "u dogovoru s istinskim predstavnicima HOS-a i drugih braniteljskih udruga" postaviti u Jasenovcu novu ploču.

"U vremenu kada župan sisačko-moslavački nema svog mišljenja, kada vladajuću većinu održavaju političari koji se prodaju za 'šerpu ribe', kada desnicom upravlja Milorad Pupovac, kada nepravda postaje zakon, HSP AS odbija biti dio takvog igrokaza i radije bi pristali da nam obuku luđačku košulju nego da nam obuku majicu s natpisom koju bi trebali nositi svi današnji akteri - Svi smo mi Tomislav Saucha", poručio je glavni tajnik HSP AS-a Pero Ćorić.

U dogovoru s istinskim predstavnicima HOS-a i drugih braniteljskih udruga, HSP AS će izraditi novu ploču i postaviti je u Jasenovcu sa ciljem zaštite "starog hrvatskog pozdrava Za dom spremni", najavio je Ćorić.

Taj pozdrav za HSP AS nije i neće biti ustaški pozdrav, a postavljanje nove ploče je nužan korak za njegovu zaštitu, "što će se vrlo brzo potvrditi novim zakonom koji Vlada priprema za ožujak, a kroz njega će biti kriminalizirane sve hrvatske svetinje", tvrdi Ćorić.

Skidanje ploče u Jasenovcu
1/22

Komentara 20

DU
Deleted user
15:49 07.09.2017.

došlo vrijeme da su SDP,SDSS,HDZ i HNSa stali uz želje četničkih koljača koji su vadili oči poginulim bojevnicima HOSa .

DU
Deleted user
17:50 07.09.2017.

Premješanje ploče iz Jasenovca u Novsku još je jedna sramotna kapitulacija Anemičarove u biti protuhrvatske vlade. Prevejani etnobiznismen Pupovac dr. Milojko, cjelokupna ljevičarska bulumenta na čelu s Bernardić Dadom zvanim Bero, Kapović dr. Matanom i Markovina dr. Dragančetom te sva petokolonaška klatež na čelu s Raukar Urškom, Matula Vilčekom i Teršeličkom sad zbilja nasred Jelačićeva trga u Zagrebu mogu zaplesati kozaračko i užičko kolo te mahati zastavama sa "socijalističkim obilježjima". Oj kukavni Hrvati, hoćete li ikada barem malo doći k pameti?

Avatar Časnik2
Časnik2
00:57 08.09.2017.

Vidi, vidi, Pero falsifikator, ja i zaboravio na Tebe, spadalo jedno. Da si malo domišljat mogao si ko Skejo urediti brkove i doći na svjetske naslovnice. Sve likovi iz "Alan Forda", samo sramote Hrvatsku!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije