Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PALA ODLUKA

HSLS ostaje dio vladajuće koalicije: Kosor predložio izlazak, Središnje vijeće odbilo

Darinko Kosor
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
15.09.2019.
u 15:22

- Ne bi bilo dobro da liberalna i građanska stranka izađe iz koalicije na pitanju nacionalnih manjina, objavio je Darinko Kosor

Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor objavio je nakon sastanka Središnjeg vijeća HSLS-a kako ostaju dio vladajuće koalicije, piše N1.

Kosor je kazao da je predložio Središnjem vijeću stranke izlazak iz vladajuće koalicije, no Središnje vijeće stranke odbilo je njegov prijedlog. Zaključeno je da to nije dobar potez za jednu liberalnu stranku.

- Ne bi bilo dobro da liberalna i građanska stranka izađe iz koalicije na pitanju nacionalnih manjina, objavio je Kosor i dodao kako je odlučeno da odluku o ovakvim prijedlozima ubuduće neće donositi Središnje vijeće, već predsjednik stranke. 

Pogledajte video: Milorad Pupovac o tome ostaje li SDSS u Vladi 

 

 

Komentara 25

DU
Deleted user
15:53 15.09.2019.

On obećao i predložio, a Središnje vijeće odbilo. Ako nije lakrdijaš, zbog osobnog poraza, dati će ostavku i napustiti Sabor.

Avatar borovanjiva
borovanjiva
15:54 15.09.2019.

Svi ćlanovi stranke, njih dvoje, je bilo protiv izlaza iz koalicije.

KR
kron
15:53 15.09.2019.

Malo se gospoda bahatila . prijetila izlaskom iz koalicije , pa shvatili da se ne isplati biti principijelan , previše se gubi . Hebeš principe i laprdanja . . .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije