Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 103
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zastupnik Hrasta
Povratak na članak

Hrvoje Zekanović: Stepinac je bio putokaz u najmračnijim razdobljima komunizma

Zekanović je podsjetio na Stepinčev život, na njegovo djelovanje u 2. svjetskom ratu, na to što mu neki kritičari zamjeraju što je radio u tom ratu

Komentari 4

SM
san.martino
15:03 09.02.2018.

Taj putokaz je mogao biti i vidljiviji!

VL
ME
Meter
14:12 09.02.2018.

Vojni ordinarij NDH

VL
DU
Deleted user
13:33 09.02.2018.

Da sam ja precjednik sabora ovaj Zekanovic nebi ni pisnuo kamoli govorio ,da sam ja bio na pernarovom mjestu iso bi doma punih hlaca ,daj se zgasi jer si neprobavljiv ,,ne samo meni nego hrvatima svim,podsjecas me na gnjidu

VL
PU
Pukovnik
12:27 09.02.2018.

Stepinac ne bi dozvolio ulaz u katedralu ni pokojnom generalu niti svim hrvatskim vladama iza njega. Isus bi spram njemu bio povjetarac kad je izbacivao trgovce iz očeve kuće. Nažalost Hrvatsku vode sile zla a ne ljudi dobri namjera.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.