Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 155
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sin šefa Hvidre pušten da se brani sa slobode

Hrvoje Đakić, osumnjičen zbog pokušaja ubojstva, pušten iz pritvora

privođenje
Filip Brala/PIXSELL
27.01.2010.
u 15:44

Đakić je pušten iz pritvora osam dana od uhićenja jer su ispitani svi svjedoci događaja. Automobilom je pokušao ubiti Predraga Vukčevića jer se umiješao u svađu.

ZADAR - Hrvoje Đakić (23) iz Pitomače, sin Josipa Đakića, saborskog zastupnika HDZ-a i šefa Hvidre, pušten je iz zadarskog pritvora.

Naime, Hrvoje Đakić uhićen je 11. siječnja i to zbog pokušaja ubojstva Zadranina Predraga Vukčevića (31) u Preku na otoku Ugljanu.

Kako doznajemo u Županijskome državnom odvjetništvu u Zadru, Đakić je poslije osam dana pušten da se brani sa slobode jer su ispitani svi svjedoci događaja.

Podsjetimo, Hrvoje Đakić se rano ujutro 10. siječnja fizički i verbalno sukobio sa 22-godišnjim i 18-godišnjim mještanima Ugljana ispred diskoteke Ritam u Preku. Tu je svađu pokušao prekinuti Vukčević kojega je Hrvoje Đakić potom pratio automobilom do trajektnog pristaništa u Preku. Đakić je stigao prije i svoj automobil parkirao uz kiosk na trajektnom pristaništu, a kada je Vukčević izišao iz svog automobila, ovaj je naglo stisnuo gas i udario ga automobilom.

Vukčević je tada pao na poklopac motora renault kangooa, udario glavom u asfalt te se onesvijestio. Prijatelj ozlijeđenog Vukčevića zgrabio je kamen i njime razbio staklo na vratima Đakićeva auta. Đakić je potom pobjegao, no ubrzo ga je uhitila policija.

Ključne riječi

Komentara 4

PE
pemac101
22:58 27.01.2010.

tatin sin on može

UD
udrimuski
09:02 28.01.2010.

pa nisam ni mislio da ce samo zbog pokusaja ubojstva zavrsiti u pritvoru...

OB
-obrisani-
16:06 27.01.2010.

Dajte gospodo sagradite jedan zatvor kapaciteta od 1000 mijesta i ugledajte se na amerikance,ćovjek je autom pokušao ubit drugog ćovjeka pa samo za namjeru je trebao ostati u zatvoru do suđenja!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije