Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poboljšanje infrastrukture i usluga
Povratak na članak

Hrvatskoj zajam Svjetske banke od 100 milijuna eura za projekt učinkovitog pravosuđa

Kako se navodi u priopćenju, prvi dio aktivnosti usmjerit će se na smanjenje administrativnog opterećenja za poduzeća u interakciji s državom, s naglaskom na uklanjanju regulatornih prepreka za ulazak poduzeća na tržište i njihovo poslovanje te na pojednostavnjenju ishođenja dozvola za gradnju i poboljšanju funkcioniranja tržišta u građevinskom sektoru.

Komentari 1

DU
Deleted user
11:33 01.04.2020.

Cini mi se da ce novac biti potrosen uzalud. Nije problem u novcu, Novac nece rijesiti nase dubioze, neefikasnost. Treba mijenjati ljude i zakone. Aplikacije, kompjuterizacija i razna pomagala nece rijesiti problem. Danas sam se salio jer sam rekao svomom inf. da imam problem s kompjuterom, jer nista pametno bez moje pomoci ne zeli sam napraviti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.