1 10°C
  • dvorskaluda:

    Sabor i Vlada nam trebaju, kao i sudovi,policija,tijela uprave; da svim građanima omoguće brzo,zakonito ostvarivanje prava i obveza. Ali, to je na papiru (kao i većina toga u Hrvatskoj), jer iz svega vidimo da se svi u Vladi,Saboru i td., ... prikaži još! brinu samo za sebe i svoje štićenike. Ovu agenciju trebaju za uhljebljivanje podobnih, jer kada bi svatko u Hrvatskoj svoj posao (ne tuđi) radio zdušno, zakonito...brend bi se sam oformio i bio prepoznatljiv. Ali, nikada ništa od toga.

  • stefj:

    Hm, ovo će vjerojatno ostati na priči kao i sve ostalo ovdje u Hrvatskoj... Stručni i sposobni odlaze, a agencije, općenito države i javne strukture, su napućene nesposobnim uhljebima koji se laktare i napreduju negativnom selekcijom. Oni ne znaju ništa ... prikaži još! osim biti destruktivni...

  • Tirano:

    RH treba pravnu državu "u pravom smislu te riječi pravnu "! Ovo što se piše u članku izgledalo bi isto kao da otvorimo "Agenciju, protiv agencije koja vrši ovrhe nad građanima RH"! Znači još jedna bespotrebna udruga ili što već, ... prikaži još!ć, na grbači Zemlje! Uhljebi, jer to već postoji no ne radi nitko ništa!?

Još iz rubrike Vijesti

Donald Tusk
PRODULJENJE ROKA

Tusk će preporučiti čelnicima EU-a da prihvate odgodu Brexita

Ilustracija
ISTRAŽIVANJE

Pada povjerenje u Crkvu kao instituciju

4
Marjan Šarec i Andrej Plenković
KAKO ĆE REAGIRATI

Slovenija planira blokirati Hrvatsku, ali to neće priznati

30