Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
79 3°C
  • stefj:

    Hm, ovo će vjerojatno ostati na priči kao i sve ostalo ovdje u Hrvatskoj... Stručni i sposobni odlaze, a agencije, općenito države i javne strukture, su napućene nesposobnim uhljebima koji se laktare i napreduju negativnom selekcijom. Oni ne znaju ništa ... prikaži još! osim biti destruktivni...

  • dvorskaluda:

    Sabor i Vlada nam trebaju, kao i sudovi,policija,tijela uprave; da svim građanima omoguće brzo,zakonito ostvarivanje prava i obveza. Ali, to je na papiru (kao i većina toga u Hrvatskoj), jer iz svega vidimo da se svi u Vladi,Saboru i td., ... prikaži još! brinu samo za sebe i svoje štićenike. Ovu agenciju trebaju za uhljebljivanje podobnih, jer kada bi svatko u Hrvatskoj svoj posao (ne tuđi) radio zdušno, zakonito...brend bi se sam oformio i bio prepoznatljiv. Ali, nikada ništa od toga.

  • Tirano:

    RH treba pravnu državu "u pravom smislu te riječi pravnu "! Ovo što se piše u članku izgledalo bi isto kao da otvorimo "Agenciju, protiv agencije koja vrši ovrhe nad građanima RH"! Znači još jedna bespotrebna udruga ili što već, ... prikaži još!ć, na grbači Zemlje! Uhljebi, jer to već postoji no ne radi nitko ništa!?

Još iz rubrike Vijesti

Rijeka: Konferencija za medije Zlatka Komadine i ravnatelja tri muzeja
'MOGU BITI SVAKOG ČASA'

Komadina: SDP spreman za parlamentarne izbore

Obljetnica VRO Maslenica
27. obljetnica

Krstičević: Maslenica je bila prekretnica u Domovinskom ratu

Marko Sladoljev govorio o Zakonu o sprečavanju nereda na sportskim natjecanjima
DVOSTRUKI STANDARDI

Sladoljev: Zakon o navijačima je licemjeran, tribine su uvijek bile mjesto slobode