Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijatelj gospođa

Hrvatski žigolo u Italiji krao parfeme jer nije htio trošiti zaradu

parfemi
Ilustracija
20.12.2010.
u 19:00

U džepu su mu policajci našli 5000 eura koje nije želio trošiti na skupe parfeme

CONEGLIANO (Treviso) – Ne samo da je lopov nego je i žigolo, piše Corriere della Sera o uhićenju 33-godišnjeg Hrvata koji je u trgovačkom centru Upim u Coneglianu ispod veste utrpao nekoliko skupih parfema.

Vrijednost parfema bila je 300 eura, a policajci su se iznenadili kad su kod 33-godišnjaka pronašli i – pet tisuća eura.

Novac koji je zaradio kao "pratitelj gospođa", odnosno žigolo, čini se, nije htio trošiti na kolonjske vode i parfeme. Nakon noći u ćeliji, piše isti list, kradljivac je pušten na slobodu.

Ključne riječi

Komentara 2

LD
l@d@
20:34 20.12.2010.

...koji škrtavac...

Avatar beg
beg
11:10 21.12.2010.

ivo sanader je pravi zigolo nije htio platiti da ga neki lopov sakrije pa sad nek zulja zatvorsku stolicu a tolike milijune ima vidi se da je skrtac ali na kraju ce sve da ode onako kako je doslo

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije