Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 62
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Veselko Grubišić

Hrvatski veleposlanik zahvalio crnogorskim 'Vijestima' na pomoći unesrećenima

Boris Pejović/Vijesti
14.01.2021.
u 18:29

Grubišić je kazao da je pomoć stizala s velikog broja mjesta, da su pomogle općtine, pojedinci, organizacije, a da je i bilo i ponuda da obitelji iz Hrvatske dođu u Crnu Goru i smjeste se tu na neko vrijeme

Veleposlanik Hrvatske u Crnoj Gori Veselko Grubišić zahvalio se "Vijestima" i sudionicima akcije prikupljanja pomoći za područje Petrinje, Siska i Gline, koji su nedavno pogođeni katastrofalnim zemljotresom.

Akcija je tijekom tjedna organizirana u prostorijama redakcije "Vijesti", gdje su zainteresirani mogli dostaviti paketiće za djecu iz pogođenog područja. Akciju je pokrenula Biljana Popadić Otašević uz pomoć kruga humanih žena koje su joj pomagale i u prethodnim akcijama prikupljanja pomoći djeci u Crnoj Gori.

"Baš je to jedna hvalevrijedna akcija... I zahvaljujem na onoj prodaji trobroja, to je isto tako odjeknulo jako dobro", rekao je Grubišić.

Grubišić je kazao da je pomoć stizala s velikog broja mjesta, da su pomogle općtine, pojedinci, organizacije, a da je i bilo i ponuda da obitelji iz Hrvatske dođu u Crnu Goru i smjeste se tu na neko vrijeme.

"Da se smjeste kod njih, na nekoliko mjeseci, čak ljudi kažu platit ćemo režije, sve ostalo", kazao je Grubišić tijekom posjete "Vijestima".

Rekao je i da se, kad ljude snađe velika nevolja, osjećaju puno bolje kad znaju da nisu sami i zato svaka pomoć iz Crne Gore, iz svih susjednih država, iz svih krajeva Hrvatske, dobro dođe.

Komentara 1

Avatar rubinet
rubinet
18:40 14.01.2021.

"Hrvatski veleposlanik zahvalio se "... glagolom "zahvaliti se " izražavamo odbijanje ponuđenog... znači , naš je veleposlanik odbio pomoć...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije