Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privremeni dekan
Povratak na članak

Hrvatski studiji postali fakultet: 'Uskrsnuće' neslavno smijenjenog bivšeg ministra Pave Barišića

Bili su studij, pa centar, degradirani su na odjel, a sada su izborili fakultetski status

Komentari 8

AF
afer
12:46 11.12.2019.

Pavu su topili oni isti koji danas plutaju na moru. I šire zadah propalog imperija...

VL
Avatar smokeonthewater
smokeonthewater
12:00 11.12.2019.

Nije "neslavno" smijenjen već je otišao u rekonstrukciji vlade nakon izbacivanja sekte most. Sve lažne optužbe o plagiranju pobijene su istinom. Idemo dalje Pavo.

VL
Avatar southman
southman
12:13 11.12.2019.

Pavo je dokaz što plaćenički mediji u suradnji sa samoljubivim znanstvenicima tipa Đikić mogu napraviti čestitom i poštenom čovjeku !

VL
PR
Princeza
11:45 11.12.2019.

Pavo je zaslužio to mjesto. Cestitke.

VL
ŽO
žoržet
12:31 11.12.2019.

uh, koji lik i koja 'ekspertna' i vrhunaravno 'objektivna' akademska ekipa - od barišića i tonćija matulića preko borasa i bozanića do petrova i 'viteza' reinera! a gdje su tu, jel'te, opus dei i ordo iuris, ta ne baš najtransparentnijaa markićevsko-ilčićevsko-batarelovska mreža (tobože) 'klerokonzervativnih' redova i reduša!?! nešto su tihi u posljednje vrijeme, a to bi svima nesklonima takvom 'elitističkom' (pače i kastinskom) kvazidomoljublju - koje nas svojski& zdušno, svim sredstvima i zakulisnim 'dramskim' radnjama, nastoji lansirati u 19. a možda i koje ranije stoljeće - u startu trebalo biti sumnjivo. ili su im trenutačno, radi strateških planova i neskrivene žudnje za apsolutnom vlašću nad drugima i drugačijima, glasnogovornici malo manje moćni i naobraženi (ali ne i manje skloni tzv. alternativnim činjenicama) 'suverenisti', 'lustratori', 'nezavisni'... a možda i njihovi aktualni kandidati za predsjednike/ice?? jer je, molit ću lijepo, u ovom slučaju (koji s isusovim učenjem, bojim se, veze nema) nebitan i rod i spol, nego tek turbofolkerska pozicija (vlastita) i (samo) promocija, pa makar i na skroz neutemeljenim ili (u najboljem slučaju) iracionalnim 'vrijednostima'!

VL
PE
Peropero
12:20 11.12.2019.

Čemu uopće taj fakultet? Filozofa, sociologa, povjesničara, kroatista i sličnih imamo na zavodiu za zapošljavanjez a idućih 20 godina?

VL
DU
Deleted user
12:49 11.12.2019.

Za sve vas, ljubitelje lika i djela Barišića, s pamćenjem (i mozgom) zlatne ribice (uz ostavljanje po strani plagijatorskih sklonosti): PB je SMIJENJEN 2007. s funkcije pomoćnika ministra Dragana Primorca (člana najlopovskije vlade u povijesti, one Sanaderove), zbog muljanja ss dnevnicama za službena putovanja; kao profesor na splitskom sveučilištu kandidirao se za dodjelu povlaštenog stambenog kredita za znanstvenike - iako je imao vrlo solidno riješeno stambeno pitanje; Hrvatski fond za privatizaciju 1995. smijenio ga je s mjesta predsjednika UO Otvorenog učilišta zbog sumnji u PRONEVJERU (pljačku) učilišta; u nastavnoj godini 2008./2009. držao je 19 kolegija, od čega čak 11 obaveznih, na splitskom, zagrebačkom, osiječkom i zadarskom sveučilištu, što je trostruko više od maksimalnog propisanog opterećenja (čitaj-nije održavao kolegije, ali je primao pare!). Treba još o kvalitetama, moralu i poštenju uvaženog Pave Barišića? Znanstvenik? Ne! Sitni bosanski muljator i kokošar kojemu je varanje države u koju se dotepao modus operandi. Kao uostalom i desecima njegovih "zemljaka" iz BiH koji muzu i potkradaju ovu jadnu zemlju već 30 godina...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.