Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 29
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZBOG DRUGOG LOCKDOWNA
Povratak na članak

Hrvatski sezonci na čekanju: Da nema korone, njih više od 30 tisuća sada bi pakiralo kofere

Ove godine mnogi su imali plan za zimske sezone posušiti minuse što ih je koronavirus ostavio tijekom ljeta, ali i skratio lanjski angažman u Alpama. No, planove im je pokvarila - korona

Komentari 8

Avatar JPlesi
JPlesi
02:41 11.11.2020.

sve ovo čeka i nas koji radimo lako moguće....no ljudi ne kuže i dalje igru koja se radi ...no sve jedno kužili ili ne kužili prekasno je za sve pa taman i da kuže nema svrhe jer se više ne može ništa...počelo sve zbivati i naum je već debelo u akciji....kontrola nad svima nama je već uspostavljena jer ako i promislimo malo bolje omreženi jesmo i samo još da ta cjepiva podjele svima tek onda smo svi robovi mreže i onoga što će poželjeti raditi od nas....kao npr.daljinski upravljać budemo uskoro svi i kao oni roboti kojima se igramo na daljinu to ćemo i mi postati ...samo da ta cjepiva podjele i da nam ih uvaljaju ..no ne isplati se više ljudima pojašnjavati jer su i onako svi previše pametni pa znaju ...biti će kako bude i kako smo si sami odredili...

VL
VZ
vzzzbx
18:25 10.11.2020.

Ne umanjujte brojke....

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
18:20 10.11.2020.

Hrvatski sezonci na čekanju: Da nema korone, njih više od 30 tisuća sada bi pakiralo kofere i tražilo svoj kruh, svoju zaradu, svoju spašenje i svoje veselje vanka domačeg balkana.

VL
LA
lajh1985
18:47 10.11.2020.

Da oce delati dosli bi u irsku jel tu se posao bez problema moze naci,a ne doma cohati guzicu

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.