Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ilegalno oružje

Hrvatski Rambo: Doma je držao zolje, ose, ručne bombe, puške i 
streljivo

eksploziv
Foto: Ivica Galovic/PIXSELL
04.11.2014.
u 19:14

Iz PU brodsko-posavske upozorili su da bi taj eksploziv zbog udara groma ili požara sa zemljom mogao sravniti cijelu vikendicu

Pravi arsenal oružja i eksplozivnih sredstava pronašla je i izuzela policija iz obiteljskog doma 62-godišnjaka iz Stare Gradiške. Muškarac je ilegalno posjedovao tri ručna bacača raketa, tzv. zolje, tri eksplozivna punjenja za ručni raketni bacač, tzv. osu, pet ručnih bombi, automatsku i poluautomatsku pušku, bajunete, 1920 komada streljiva...

Iz PU brodsko-posavske upozorili su da bi taj eksploziv zbog udara groma ili požara sa zemljom mogao sravniti cijelu vikendicu.

>> Švercer oružja uhićen zbog otmice i iznude

Ključne riječi

Komentara 19

Avatar tajar
tajar
20:17 04.11.2014.

Policija je obustavila otkup oružja pa što da radi čovjek sa zoljama nego da čeka možda neku drugu rundu otkupa.

US
U sridu
22:05 04.11.2014.

Stare Gradiske? da on nije srpski rambo?

Avatar jedanalivrijedan
jedanalivrijedan
07:18 05.11.2014.

A gdje je ime tog "intelektualca" ?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije