Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAS U VEČERNJEM

Hrvatski policajac s FBI akademije opisuje najtežu obuku na svijetu

11.09.2019.
u 22:42

Quantico je kompleks najprestižnije policijske akademije na svijetu - one FBI-eve

– Čitao sam o njemu, govorili su mi i kolege o tome kako je taj kompleks velik, ali doista vas ništa ne može pripremiti na nešto tako golemo. Taksijem sam od Washingtona došao do prve, ulazne rampe. I s jedne i druge strane uz rampu nalazi se šuma. Bilo mi je pomalo neobično jer osim te šume nisam vidio ništa drugo, nikakve zgrade, znakove, poligone... Prošli smo rampu i nastavili se voziti putem uz koji su se redala stabla, tu i tamo vidio bih i neke druge ceste, ali to je bilo to. Nakon desetak minuta vožnje doista sam pomislio da smo negdje pogriješili smjer, čak mi je došlo i da vozača pitam jesmo li na dobrom putu, ali suzdržao sam se. Otprilike petnaestak minuta nakon što smo prošli prvu, došli smo do druge rampe – riječi su kojima Kristijan Ilovača, 29-godišnji Osječanin koji posljednjih pet godina živi u Zagrebu prepričava svoj ulazak u kompleks najprestižnije policijske akademije na svijetu - one FBI-eve.

Riječ je o štićenom objektu koji se nalazi u Quanticu, mjestu smještenom u američkoj saveznoj državi Virginiji oko 55 kilometara južno od Washingtona.

>>CIjelu priču pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od četvrtka ili u našem e-izdanju

U novom broju donosimo i sljedeće teme:

>>Liječnika je svake godine sve više, Hrvata sve manje, a bolnica previše

>>Španjolci se čude što Olmo i dalje igra u hrvatskoj ligi

>>Uzbuna u Soveniji jer je Hrvatska dobila važne resore te može utjecati na arbitražu

 

Ključne riječi

Komentara 5

WI
Witman
06:12 12.09.2019.

Hahahaha kakva budala

Avatar Dawniella
Dawniella
01:18 12.09.2019.

Znaš li gdje mogu naći ženu za jednu noć? Idite na > > > www.Bredhot.Com

TH
than
02:08 12.09.2019.

Najteža obuka na svijetu nije sigurno. Navy Seals imaju najtežu obuku, bar od informacija koje su nam dostupne. Eventualno najteža policijska obuka, ali sve policijske obuke su smiješne u odnosu na vojne.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije