126 27°C
 • berija:

  Jedan je "student novinarstva i pjesnik", drugi ima emisiju na radiju? Ena i Martina studiraju ekonomiju. Boje se da će ih ugušiti konzervativna većina. Baš takvi trebaju Irskoj, fali im konobara.

 • umnjak:

  Nema ljepse zemlje od Hrvatske.

 • Avatar MilaneseBolognese
  MilaneseBolognese:

  Govore o nepotizmu, korupciji, visokim porezima i golemoj administraciji, a zapravo nemaju pojma ni o čemu. Svi su još zeleni, naivni i na grbači roditelja, na studiju, niti imaju svoj posao i bave se poduzetništvom da bi mogli prosuđivati o ... prikaži još! navedenim stvarima, a o istima znaju samo iz pljuvačine po medijima, niti su bili bilo gdje u inozemstvu pa da bi mogli uspoređivati situaciju kakva je tamo i onda reći za sva ta mjerila kod nas da nisu uredu. Radi se o još jednoj plaćenoj pljuvačini o Hrvatskoj. Onaj kome se Hrvatska ne sviđa kao takvima, široka im cesta. Mi ostali ostajemo ovdje borit se za svoju zemlju da bude bolja i to je nikakva žrtva u usporedbi s onim što su podnosili naši stari.

Još iz rubrike Vijesti

Europarlamentarci o prihvaćanju Ursule von der Leyen kao predsjednice Komisije
Glasovanje u Strasbourgu

Socijaldemokrati u Europskom parlamentu će podržati Ursulu von der Leyen

Nikola Šubić Zrinski, bansku dužnost preuzeo je na Novu godinu 1543., a uskoro je i u Saboru priznat i uveden u bansku čast.
VOJSKOVOĐA I STRATEG

Prelazio je Dravu da bi usporio napredak Osmanlija

Gabrijela Žalac
Nije prekršila zakon

DORH odbacio kaznenu prijavu protiv ministrice Gabrijele Žalac

8