Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 169
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HRVATI SE ZABAVLJAJU

'Banksy-efekt' na hrvatski način: Iza slike grba otkrio se – Tito

grb
Foto: Facebook
10.10.2018.
u 13:31

Situacija podsjeća na Banksyjevu sliku ''Djevojka s balonom'' koja je ispala iz okvira nakon što je prodana za više od milijun funti na dražbi u Sotheby'su

Bilo da je riječ o šali ili ne, Hrvate na Facebooku zabavlja fotografija koja je navodno snimljena u jednoj hrvatskoj učionici.

Kako svaka učionica u školama na zidu ima hrvatski grb, on se našao i u ovoj učionici, a postavljen je bio iznad ploče. No u jednom trenutku grb je skliznuo kroz okvir, a ispod njega otkrivena je fotografija Josipa Broza Tita.

Situacija podsjeća na Banksyjevu sliku ''Djevojka s balonom'' koja je ispala iz okvira nakon što je prodana za više od milijun funti na dražbi u Sotheby'su, a koja je prošla kroz rezač papira skriven u okviru slike.

No, scena iz učionice ne mora biti namještena jer su mnoge naše škole izgrađene još u Titovo vrijeme pa ne bi ni čudilo da se ispod grbova još kriju njegove fotografije.

>> Pogledajte kako se vara kupce na tržnicama

Komentara 67

US
USA
14:30 10.10.2018.

Kako je tek satrapu sto mora ispred sebe 28 godina gledati hrvatski grb. Ha ha

BI
bikica7
14:33 10.10.2018.

Nostalgičari, najbolje pođite za njim u Beograd, tamo vam je dostupan 24 sata.

KR
Krotila
14:24 10.10.2018.

nije skliznUla.nego je neko potega prema dole

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije