Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski narodni sabor
Povratak na članak

Hrvatski dužnosnici u RS-u uložili veto da spriječe legaliziranje otimanje zemljišta

Narodna skupština Republike Srpske donijela je potkraj prošloga tjedna 'Zakon o uzurpiranju i dragovoljačkim kompetencijama' kojim se uređuje pravo na posjed i korištenje zemljišta koje je u razdoblju od 1912. do 1918.

Komentari 2

AN
ante3
08:19 06.12.2019.

Kada bi vratili šta su sve Hrvatima oteli od 1918 do sada pa 90%srba bi trebalo iseliti iz Bosne jer većina srpski kuća je izgrađena na zemlji koju su srbi od 1918 do sada oteli Hrvatima.Da napomenem i u Hrvatskojj ima dosta zemlje koju su srbi od 1918 do sada oteli Hrvatima i nikom ništa pa čisto sumnjam da će i jedan pedalj zemlje u Bosni vratiti Hrvatima.

VL
CR
cromak
02:50 06.12.2019.

Znaci dolazimo po svoje!!!!!!!!!!odmah.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.