Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Danas u Večernjem
Povratak na članak

Hrvatski apsurdi - poduzetnik mora poštovati 3076 obveza

Država koja kontrolira 60% ekonomskih aktivnosti mora biti prenormirana, a time i puna apsurda. Kada se doda i nepotizam zbog zaštićenosti službenika, dolazimo do blokiranog sustava.

Komentari 15

TT
TTjac
01:20 29.01.2019.

Zato u investicijdkim krugovima kruži izreka ABC, anything but croatia. Kad dobiješ takvu etiketu, onda si teška dilajla i jako teško se toga riješiti. Postali smo ruglo, sprdnja o nama se pričaju vicevi. Prema tome onaj tko nam je priskrbio takav lijepi investicijski nadimak nije ništa drugo do veleizdajnik.

VL
DE
derin
23:30 28.01.2019.

Lakše je Bear Grylls preživjeti u Amazoni, nego poduzetniku u Hrvatskoj. Koliko je samo nasa birokracija odbila investicija, nikakav S 300 sustav im nije do koljena. U nas za biti poduzetnik moraš imati završeno jedno bar pet fakulteta.

VL
I1
ing-12345
23:41 28.01.2019.

Mi Hrvati ako želimo opstati moramo provesti revoluciju i maknuti sve uhljebe i klimavce iz politike i državnog aparata.

VL
DE
derin
23:26 28.01.2019.

Pa kako cemo mi naprijed!? Javna uprava nam je druga najgora na svijetu! Teritorijalni ustroj veći nego u Velikoj Britaniji! Javni službenici zasticeniji od lickih medvjeda! Prodali sve vrijedno za sitniš i to direktnoj konkurenciji, ali zato kad grade skuplji su od suhog zlata. Investicije i europske fondove mrski im pojmovi! A mi šutimo i sto je najgore na političkoj sceni nemaš kome dati glas. Nama treba Macrone s reformama. Sto nam ostade od domovine!?

VL
GO
GorenjeHiSense
04:43 29.01.2019.

Dok drzava tolika ulaze u staro oruzje a ljudima triba razvoj gospodarstva, zdravstva, skolstva, infrastruktura...nema napredka.

VL
JU
jurraa
06:13 29.01.2019.

bravo novinar!

VL
BS
@bserver
23:54 28.01.2019.

odavno je znano, što je vlast nesposobnija, a u njoj odlučuje više ridikula, koji ničim ne opravdavaju svoje pozicije, to je državni ustroj zamršeniji, kompliciraniji, rigidniji a u konačnici i gluplji. Tako je otkad je svijeta i vijeka. Glupost vlada a pamet odlazi

VL
QO
qoxo
14:21 29.01.2019.

Tctctctct? Izgleda kao da saborski zastupnici žele da ih se nasilno istjera iz mišje rupe, dovoljno su se obogatili ilegalnim provedbama raznih zakona za koje im razni inozemni lobisti ispod stola isplaćuju enormne provizije (mito). Pogledajte koliko pojedini saborski zastupnici i njihove žene, kćeri i sinovi imaju na bankovnim računima. Od kud im inače milioni eura po računima?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.