Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 46
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
S. Brammertz u UN-u
Povratak na članak

“Hrvatske su vlasti neobjektivno komentirale presudu Gotovini”

Hrvatsku je uglavnom pohvalio za suradnju. Srbiju je pohvalio zbog izručenja R. Mladića, ali i pitao kako je uspio bježati 16 godina te podsjetio da ICTY želi vidjeti i G. Hadžića

Komentari 170

BA
baš
20:42 06.06.2011.

a objektivno je to što je Mladić pobio ljude u Hrvatskoj a vi mu nećete suditi. To je kao puj, pik ne važi. Kakvi i***ti! i Don Grubišić bi im pozavidio, ni on to ne bi mogao opisati.

VL
OB
-obrisani-
22:10 06.06.2011.

S. Brammertz: \"Nečemo dati ni milimetra robijaške kazne Gotovine i Markaća i oko toga čemo se sudovati izključivo na Haaškom sudu i nikako na nekom arbitražnom tribunalu\"

VL
Avatar vila velebita
vila velebita
07:19 07.06.2011.

Sude mi, zato sto svoje volim Volim najvise, sto sam branio Moje najdraze. Sude mi , dusmani moja ljube Ali ne znaju da je istina, Voda duboka. Bramertz jednostavno ne može razumjeti.....

VL
OB
-obrisani-
18:45 06.06.2011.

Sad če polako i sigurno Hrvatska konačno među Europske i kulturne što če u početku stvarati obiju stranama dosta problema dok se ne priviknu jedni na druge..

VL
OB
-obrisani-
18:55 06.06.2011.

Mene čudi kako smo mi Slovenci u EU ušli posle dve godine pregovora a Hrvatsku samo S. Brammertz za****va dve godine a u sedam godina domoljubne nade, utjehe i žednje za Europom ste stvarno puno živaca izgubili i domoljubnog dišpeta potrošili..

VL
BU
bucmix
19:01 06.06.2011.

Kada će hrvatska vlast, diplomacija i tis vi pravni stručnjaci prijaviti S. Bramertza i njegove prethodnike radi nepodnošenja prijave za Mladića za Škabrnju, Za vukovar itd. Gospoda iz tužiteljstva stalno prijavljuju Hrvatsku za ovo i ono. Red bi bio da i oni pred vijećem sigurnosti odgovaraju za svoje propuste i nečinjenja. Inače treba prijaviti kazneno i naše državno odvjetništvo. Isto ide i odvjetnike. Gospoda odvjetnici pokazali su se totalno nesposobni i jako zaostaju za odvjetnicima koji brane srpske optuženike. posebno je to vidljivo u slučaju Gotovina i Markač. rezultat je katastrofalan i to ne samo zbog suda. A koliko su masno naplatili svoje troškove. Sve skupa sramota.

VL
RI
Risnjak
19:02 06.06.2011.

@PraviCoban ti si covjece izgubljen u vremenu i prostoru.... da ti nacrtamo istinu ?! Nemas ti veze sa Slovencima, sramotis se pravoga porijekla, valjda imas brdo razloga za to....

VL
OB
-obrisani-
19:05 06.06.2011.

06.06.2011. u 19:02h Risnjak je napisao/la: @PraviCoban.... da ti nacrtamo istinu ?! Nemas ti veze sa Slovencima, sramotis se pravoga porijekla, valjda imas brdo razloga za to.... Balkan-Bimbo, ti se očito ne sramotiš svojih \"Pravih\" jer jih stalno predstavljaš sasa svojim pisanjem iako ima brdo razloga da se sakriješ i praviš se \"Nepravim\"..

VL
OB
-obrisani-
19:11 06.06.2011.

06.06.2011. u 18:55h PraviJanez je napisao/la: ... ne zaboravi da je u citavom procesu bilo nekoliko \'rucnih kocnica\' izmedju ostalog,izgubili smo skoro dvije godine vasom blokadom osim toga citav pristupni \'program\' (poglavlja) podesen je obzirom na to da EU ima losa iskustva sa RU/BUG...ukratko letva je podignuta vrlo visoko da ne pocnem o kuloarskim intrigama GB/NL,o tome je vec mnogo toga receno however,prica jos nije gotova,ja ne vjerujem u nista prije listopada,premda je tesko procijeniti koliki je moralni pritisak i odgovornost GB/NL...moze li se to slomiti? neznam... p.s. da smo djelomicno sami krivi,to stoji,ali nije fer sve sada prebacivati na nasa ledja...u ovoj igri ima vrlo prljavih igraca koji elegantno ruse i lome noge..suca nigdje na vidiku

VL
AS
ante_slavonac
19:23 06.06.2011.

Mnogo lep ovaj čovek na sliki.

VL
SP
Spajki
19:27 06.06.2011.

@Kličem_se_Suljo sta je u EU jos besposlenije nego u hrvatskoj? kak li ti po cijele dane imas vremena za visit na forumu strane novine?

VL
KA
kajinx
19:31 06.06.2011.

Evo ga opet ! Brammertz treba znati da Hrvatski narod ne želi u EuRopsku Uniju. Koji su uvijeti za prijem? ZERP More Generali Progon branitelja Aboliciju zločinaca i gradnja stanova da se mogu vratiti. Naseljavanje Hrvatske, za početak, sa 1,000.0000 imigranata, pod izgovorom da nam treba radna snaga. Uništenja svega što nam vrijedi, školstvo, zdravstvo, sport i ostalo što sam prije naveo. Sada opet, mi ne želimo u uniju koja je dovela države članice pred bankrot?

VL
AD
adiafora
19:35 06.06.2011.

Kako su se samo usudili biti neobjektivni na očito \"objektivnu i pravednu\" hašku presudu. Tako zločesti mogu biti samo Hrvati, umjesto da podižu spomenike Carli i Brammertzu oni slave svoje generale heroje.

VL
OB
-obrisani-
19:38 06.06.2011.

06.06.2011. u 19:11h miha je napisao/la: PraviJanez...p.s. da smo djelomicno sami krivi,to stoji,ali nije fer sve sada prebacivati na nasa ledja...u ovoj igri ima vrlo prljavih igraca Ja se slažem sa oniš što si napisao da ima više razloga zaza ovaj ipak rekordno sramotni dugi rok za EU ulazak..mislim da prljavim igračima nije bilo težko zaustavljati vaš balkanski voz jer je u njemu toliko prljavštine da ona ispada i štrli vanka na sve strane..jasno da ima EU kapital interes da prigrabi, pokupuje i zavlada lijepom Jadranskom obalom, otocima i morem što če se za 25 godina provesti onako suptilno i fino..dakle da Hrvati vrijedite i da ste primjereni za Europu bili bi u EU prije Slovenije ali očito da nije tako..

VL
OB
-obrisani-
19:41 06.06.2011.

ma nije istina....laže....čul sam od Hebranga....

VL
OB
-obrisani-
19:47 06.06.2011.

Slovenci možemo biti ponosni jer smo u EU ušli 10 godina prije Hrvatske i to izključivo jer smo bili spremni i pripremljeni za taj veliki korak..Hrvatska u EU ulazi da Euro kapital dobije i pokupuje prirodne ljepote. Da nema togog mora i obale ja sam siguran da bi Hrvatska, Srbija, BIH, CG i Makedonija ušli u EU zajedno zbog broja ljudi, radne snage za male pare i tržišta..

VL
OB
-obrisani-
19:48 06.06.2011.

pa kaj bi taj Brammertz.....Bozanić je rekel da se mora postit i molit . a on je Božiji izaslanik....nek se Serge...obrati Bogu.....

VL
OB
-obrisani-
19:48 06.06.2011.

sta je on ustvari rekao o nama? slobodno prevedeno: Hrvatska je u cjelini, pravodobno i adekvatno odgovorila na nase zahtjeve u vezi sa svjedocima i dokazima. Međutim, tijekom izvještajnog razdoblja, ograničen napredak ostvaren je u pronalaženju nestalih vojnih dokumenata o Oluji. Ipak, 15. travnja 2011, Raspravno je vijeće izreklo presudu u slucaju Gotovine i utvrdjeno je da su zločini protiv Gotovine i Markača dokazani na osnovu podnesenog dokaznog materijala na suđenju. Međutim, začuđuje da u razdoblju nakon presude, najviši državni dužnosnici nisu objektivno komentirali o ishodu slučaja. ... ima tu dvije kvake koje bi mogle \'rucnu kocnicu\' ponovno aktivirati: logbooks naoko mala pecka politickom vrhu,u biti on misli reci...reakcija Hrvata na presudu,ali to bi bilo malo pre ostro pa se ogranicio...ali,poruka je stigla u GB i NL..rampa ce jos stajati

VL
Avatar Nesalomljiva
Nesalomljiva
19:50 06.06.2011.

joj, hoće li netko maknuti tog brammertza iz novina, prije referenduma za EU, jer kad ja vidim njegovu facu, odmah odustanem od glasovanja ZA. ovo je nešto prestrašno. taman razmotrim sve ZA I PROTV i onda se odlučim ZA, a onda ugledam brammertzovu facu i odustanem. mi da idemo u društvo te g***di, pa ne dolazi u obzir!!! fuuuuj!

VL
PA
Parsifal
12:47 07.06.2011.

Schikso rekoh ti....daj zašuti,pa valjda je red da i nama dadeš priliku misliti kako si pametna.

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 9 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.