Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
148 19°C
  • Majur:

    Današnji dečki...čupaju obrve,depiliraju noge ruke cijelo tijelo,na frizure svaka dva tjedna,stotine kremica,obleka sve ženstvenija....a onda puste bradice,jer izgleda muževnije:))))

  • Dolinski:

    a bome ni cure više nisu cure, koja se još čuva za svog junaka do braka, gdje je romantika ako je već s nekim drugim bila

  • marijaqwer:

    Vojni rok je ukinut i vojska je postala profesionalna zato što su političari odlučili koristiti vojsku za " plaćanje političkih dugova ". Nije moguće držati ročne vojnike u vojnim misijama po svijetu ( ali profesionalne nitko ništa ne pita ). ... prikaži još! Sada kada je očigledno da se prijetnje miru i stabilnosti nalaze na samim granicama Hrvatske , a očigledno je da profesionalna vojska ( američka i naša ) nigdje nije donijela mir , nego je stanje još i gore ( Afganistan , Irak ,...). Jasno je da profesionalna vojska nije dostatna za obranu Hrvatske. Hrvatska vojska je sa sedam gardijskih,tri ročne brigade i mnogo drugih manjih postrojbi , svedena na dvije brigade bez pričuve. Pri tome se "višak" djelatnika prisilno umirovio , a vojarne devastirane i predane u privatne ruke, tehnika uništena ili prodana. Sada je obnoviti vojni rok je kao oživiti magarca koji je krepao od gladi.

Još iz rubrike Vijesti

Koronavirus u Srbiji
Novo žarište?

U Srbiji nagli skok novozaraženih koronavirusom, jučer 48, a danas 96

Rogoznica: Jako jugo i nevrijeme u Dalmaciji
nestabilno vrijeme

Nevrijeme na Jadranu: Bujice napravile veliku štetu

EKSKLUZIVNO: ŽELJKO KERUM

'Ne želim na listi likove poput bračnog para Raspudić, oni samo filozofiraju, nitko živ ih ne razumije'

10