Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ekotenisice za izvoz

Hrvatske čizme nose i policajci u Hong Kongu: Obućarska industrija još se drži, 10.000 radnika proizvodi cipele i čizme

20.09.2022.
u 20:12

Jelen Professional iz Međimurja, nastao na temeljima legendarne tvrtke Jelen, također je preživio ulazak Kine u svjetsku trgovinsku mrežu. Štoviše, proizvodi motociklističke čizme za policiju Hong Konga! Tvrtka je u klasteru hrvatske obrambene industrije, kao i Inkop International, još jedan domaći proizvođač specijalne obuće. U Poznanovcu je još 1919. godine osnovana tvornica kože. Danas njihove cipele i gležnjače “Made in Croatia” nose specijalne postrojbe, vojnici i policija.

Komentara 2

BE
Berri
20:56 20.09.2022.

Bio u Šepiću, tražio moto čizme Jelen. Nikada nisu čuli za te moto čizme...ne znam gdje oni prodaju te moto čizme Jelen?

BE
Berri
20:51 20.09.2022.

Tražio sam te čizme u Iglusportu. Čudno su me gledali.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?