Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA
Povratak na članak

Hrvatska u grupi 'tradicionalista', pobijedile su sistemske stranke

Rezultati su pokazali da ne postoji jasni trend unutar EU, nacionalna politička scena još igra veliku ulogu

Komentari 23

Avatar prvi
prvi
12:47 28.05.2019.

na ovim izborima se vidi prava uloga i moć medija, napuhali su i hvalili borzanicu kao da je napravila nešto revolucionarno a 5 godina je otkrivala da li nutela kod nas ima manje lješnjaka nego u njemačkom pa to sam ja morao reći bez ikakvih istraživanje...isto kao što je ruža 5 godina dogovovarala da par ribara smije uloviti par srdela više i to još nije do kraja dogovoreno :) a svaki tjedan dođe hrpa zakona iz eu koje moramo izglasati a uopće ne možemo utjecati na njih...

VL
LU
LUSTRACIJA
12:47 28.05.2019.

Strahota je da 200.000 komunista uhljeba iz SDP i 250.000 uhljeba iz HDZ ponovno osvoje vlast.....2 milijuna glasaca nijemo gleda kako drzava propada,kako nam djeca i ocevi iseljavaju u Irsku,Njemacku,Svedcku - i sute.....strahota......ovaj narod nije zasluzio drzavu

VL
NE
Neo001
15:43 28.05.2019.

Hrvatska je ostala u okovima komunističkog totalitarizma, to se najbolje vidi po medijima koji ni u čemu nisu hrvatski, demokratski. Posljedica je tome što nismo proveli lustraciju, iznjali na vidjelo istinu, titove zločince osudili

VL
Avatar 2222
2222
13:43 28.05.2019.

SDP-e nemate se ni vi cime hvaliti vas rad u prosloj Milanovicevoj vladi doneso je slike kuda ste krenuli ,ali narod je prepoznao vase velicanje J.Broza i partije ,i sad mislite da smo zaboravili? Morgen.

VL
DU
Deleted user
21:17 28.05.2019.

Ovi izbori su dokazali da u HR nema desnice, a još manje ustavštva. Svi koji o tome pišu govore treba kazneno prijaviti zbog govora mržnje. Treba ukinuti sve te raznorazne udruge, zajednice, koje s tim opravdavaju svoje postojanje i žive na račun poreznih obveznika. Hrvatski građani trebaju reći dosta nam je i ustaša i partizana te izaći na ulicu kako bi se izborili za svoja prava. Naša mladež Hrvatskoj, a ne Njemačkoj, Irskoj, Kanadi, Americi itd.... Kad se počnemo boriti za našu djecu, aktivno, ne samo mrmljajući u nekom kafiću, onda čemo imati državu i postići ćemo napredak, odnosno krenuti ćemo naprijed. Njemačka je svoju sadašnjost izgradila na Marshalovom planu, a mi smo našu sadašnjost krvlju platili. Čitava jedna generacija je uništena, a politički se uništava najmanje još jedna, zato nam Merkelica ne može reći, kako mi svoju nacionalnost trebamo zaboraviti.

VL
DU
Deleted user
14:28 28.05.2019.

Najveći problem novinara je skretanje HDZ-a u desno.A samo što nisu postali lideri ljevice.Koja žalost, tuga, razočarenje.

VL
Avatar Dumen
Dumen
17:05 28.05.2019.

A što kaže Todorić ?

VL
IG
Igi125
13:04 28.05.2019.

Sudeci po prilozima koji su se redali na sam dan izbora vecina glasaca su zapravo umirovljenici koji po obicaju ni neznaju zbog cega izlaze na izbore ali smatraju da im je to duznost. Onda imate one druge birace koji smatraju da ce nase zastupnike u EU parlamentu netko pitati za misljenje. I imate vecinu koja zapravo nije ni izasla na izbore a razloga za to moze biti vise no misljenja sam da velike place i razno razne privilegije koje zastupnici gore dobivaju nisu zasluzene i da je to jedan od vecih razloga zasto ove izbore biraci zaobilaze. Sto se stranaka tice mogu u svojim drzavama zastupati politiku kakvu zele ali kad njihovi zastupnici dodu u parlament koji vode veliki igraci onda sva ta stranacka politika pada u vodu.

VL
DU
Deleted user
18:17 28.05.2019.

Ja koji sam dosad na 95 posto izbora glasao za SDP kažem da je bolje da HDZ radi koaliciju sa desničarima nego sa SDP-om. Jer ta je stranka već dulje vrijeme ruglo, utočište karijerista i mediokriteta. Osim gospođe Nutele, ondje nitko ništa ne radi, ne smišljaju nove politike, a i stare su im bile šaka jada, intelektualno su presušili, a bahatlukom narasli. Pokazali su se nesposobnijm od HDZ-ovaca, bilo da kradu državu, bilo da je unaprijeđuju. Šef im je stranke pretenciozni pozer koji izgovora floskule štreberski naučene. a Marasove cirkusarije, bolje pristaju Živom zidu i Mostu negoli socijaldemokratskoj partiji. Ali mora se priznati da imaju realističniji pristup svojim sposobnostima nego što su one percipirane u njihovom biračkom tijelu. Jer, sami su SDP-ovci držali na će biti na konju, ako dobiju tri zastupnika u Europarlamentu.

VL
Avatar babas
babas
05:20 10.06.2019.

U Hrvatskoj već dekadama niti jedna desna stranka ne može preći izborni prag. Kod nas se desnicom smatra HDZ,iako su oni nasljednici SKH sa dobrim dijelom bivših udbaša,komunista i titoista u svojim redovima. HDZ i SDP su globalisti,ZA uklanjanje Spomenn ploče palim hosovcima iz Jasenovca,ZA Istambulsku konferenciju,ZA Marakeški sporazum,ZA peder parade i rodnu ideologiju,PROTIV narodnih referenduma,ZA pozitivnu diskriminaciju Hrvata i i ZA manjinske predstavnike u saboru. Samim tim je koalicija HDZa i SDPa sasvim prirodna.

VL
DU
Deleted user
12:58 28.05.2019.

A na parlamentarnim izborima opet ce dominirat HDZ i SDP......desnica kao po obicaju opet ce podbacit ako se ne prislone uz HDZ.........I ovi izbori za EU parlament ne daju pravu sliku.....

VL
DU
Deleted user
13:01 28.05.2019.

Ne može se jedna kultura tradicija i nasljeđe stečeno stoljećima jednim potpisom anulirati.

VL
DU
Deleted user
12:48 28.05.2019.

plenki sunge, samo jos porodiljnih i nista ne brini-sve ostalo je odavno rijeseno!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.