18 10°C
 • Avatar Kaladin
  Kaladin:

  Mediji su najveće zlo u Hrvatskoj. Jedva čekaju da se nešto dogodi što bi moglo prikazati Hrvatsku kao "ustašku i fašističku", čak i kad je riječ o samo običnoj maloljetničkoj pi.dariji i onda se to razvlači svaki dan, danima. Postoji ... prikaži još! razlog zašto se npr. o samoubojstvima ne piše previše u medijima, jer se ne želi drugima dati da dođu na "istu ideju". S pristupom koji mediji imaju prema "ustašama", suđeno je da takvih prkosa-otpora bude više, a ne manje. A to medijima svakako odgovara.

 • redo:

  Ajde ne pretjerujte! Ma u kojoj se to državi ne događaju ovakve pojavnosti, ružne i za svaku osudu, da budemo jasni. Ali ne treba od muhe praviti slona i pisati ovakve članke. Nasilja, mržnje, homofobije i sličnih pojavnosti ima diljem ... prikaži još! svijeta, u svakoj državi. Osuditi pojedince naravno, ali na ovakav način generalizirati i epitete kačiti društvu kao takvome je tendenciozno i maliciozno.

 • KRALJ-TOMISLAV:

  Kad smo već kod teme mržnje, isti dan kada je Aleksandar Vučić izjavio da se takav napad na sportaše ne može dogoditi u Srbij, i u Srbiji, u gradu Kruševcu napadnuta su dva crna igrača nogometnog kluba Napredak iz Kruševca ... prikaži još! (jedan crnopute igrač iz Senegala, a drugi iz Kameruna). Radi se dakle, o brutalnom rasističkom napadu iz čiste mržnje kojeg srpski mediji manje više šturo prenose, ali o incidentu u Hrvatskoj su se raspisali, zovu stručnjake, psihologe, itd, da objasne što se to događa u Hrvatskoj, ali brutalnom napadu na igrače srpskog kluba u Srbiji, ne dajua publicitet, niema analiza, ni proučavanja, svoje grijehe skrivaju pod tepih, ali hrvatske i kada su puno manji, napuhavanju do krajnosti. A da stvar bude bolja, ta dva crnoputa nogometaša koje su Srbi brutalno pretukli, zadobila su tjelesne ozljede, a jedan je zadobio i teške tjelesne ozljede udarcem bokserim u glavu.Vidimo da ovi napadnuti vaterpolisti Zvezde nisu imali gotovo nikakve ozljede. Eto Vučiću kako je život ironičan!!!! No, meni je zanimljivo kako ni jedan mainstream medij u Hrvatskoj uopće nije prenio tu vijest...i mi kao da hoćemo srpske grijehe ignorirai i umanjiti, a svoje preuveličati, ZAŠTO???? Naime, o ovom (Splitskom) incidentu se piše ko u bunilu...ali o identičnom (pa i ružnijem) incidentu u Srbiji ni slova, ni riječi, ZAŠTO?????

Još iz rubrike Vijesti

Dramatičan prizor

VIDEO Trener spriječio tragediju u školi, jedan zagrljaj je bio dovoljan

Grabar-Kitarović i suprug Jakov
Ležerni put u London

Predsjednica suprugu Jakovu priredila još jedno iznenađenje za rođendan

46
Žarko Katić
državnI tajnik u MUP-u

Žarko Katić najavio kandidaturu za predsjednika HSLS-a