Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 106
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Investicijski forum

Hrvatska s gotovim projektima dočekuje investitore u zdravstveni turizam

Sveučilišna bolnica u Blatu
Foto: Boris Ščitar/Večernji list/PIXSELL
10.10.2017.
u 07:05

Na forumu će biti i poznati američki milijunaš Jeff Blackard, ali i predstavnica holdinga iz Hong Konga koji okuplja kineske investitore

Most između Biograda na moru i otoka Pašmana u dužini 2,2 kilometra prometno bi povezao taj otok s kopnom i dostupnijim učinio njegov planirani resort na obali.

To je samo jedan od projekata (vrijedan 430 milijuna eura) koji će biti predstavljeni i ponuđeni potencijalnim investitorima na skorašnjem Investicijskom forumu iza kojeg stoji dr. Miljenko Bura, nekadašnji pomoćnik ministra zdravlja. Biograd na moru ponudit će i projekt centra izvrsnosti za kronične bolesti zglobova i kralježnice i regenerativnu medicinu, dok će Zagreb pozvati na ulaganje u Sveučilišnu bolnicu u Blatu i davni projekt termi.

– Predstavit će se aktualna ponuda, no bez previše teoretiziranja o sadašnjem stanju zdravstva i turizma. Raspravljat će se samo o onome na što možemo utjecati, prije svega s namjerom da razvijamo destinaciju cjelogodišnjeg turizma upravo kroz novu turističko-zdravstvenu ponudu, ali i nove smještajne turističke kapacitete kakve danas zapravo nemamo – govori dr. Bura koji u Zagreb dovodi i poznatog američkog milijunaša Jeffa Blackarda koji je u Teksasu izgradio repliku bračkog Supetra, ali i Connie Li, predsjednicu holdinga u Hong Kongu koji okuplja kineske investitore zainteresirane za inozemna ulaganja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije