Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Inicijativa osječkih vijećnika

'Hrvatska reprezentacija protiv Mađarske treba igrati u Osijeku, gdje je uvijek dobrodošla'

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL
24.06.2019.
u 16:19

U posljednjih nekoliko dana u javnosti se širi informacija kako hrvatska nogometna reprezentacija nije dobrodošla u Split i kako neće na Poljudu biti održana utakmica Hrvatske i Mađarske

Inicijativu da "Vatreni" protiv mađarske reprezentacije zaigraju u Osijeku, gradonačelniku Ivici Vrkiću predali su gradski vijećnici Vedran Novokmet, Anto Đapić, Danijela Lovoković i Milan Kamenko. Riječ je, naime, o vijećnicima stranke Desno i Nezavisne liste D. Lovoković.

- U posljednjih nekoliko dana u javnosti se širi informacija kako hrvatska nogometna reprezentacija nije dobrodošla u Split i kako neće na Poljudu biti održana utakmica Hrvatske i Mađarske. Nadamo se da se to ipak neće dogoditi jer hrvatska reprezentacija svugdje mora biti dobrodošla gdje god da igra. Smatramo da takvi stavovi koji unose nemir u redove nacije i hrvatske reprezentacije prije važne kvalifikacijske utakmice nisu nimalo potrebni, već nam je potrebno zajedništvo, kako bi hrvatska nogometna reprezentacija ostvarila što bolji rezultat te se plasirala na EURO 2020 – poručuju oni.

Predložili su, stoga, gradonačelniku Vrkiću i čelniku Gradskog vijeća Osijeka Željku Požegi da žurno kontaktiraju Hrvatski nogometni savez i pozovu hrvatsku reprezentaciju u Gradski vrt.

- Jer, nebrojeno smo puta pokazali da je hrvatska reprezentacija uvijek dobrodošla u naš grad, kako se navija i kako se dočekuju vice prvaci svijeta jer je "Hrvatska iznad svih!" - zaključuju.

Ključne riječi

Komentara 4

NI
NikoCro
16:30 24.06.2019.

Slazem se, a oni iz Splita kada se ispricaju cijeloj naciji za svoje bezobrazluke, onda treba razmisliti o igranju na Poljudu

DU
Deleted user
17:56 24.06.2019.

U potpunosti podržavam opravdani prijedlog. Split prvo mora pokazati da je sposoban jednu utakmica, pa bila ona i Hajdukova, organizirati bez neprimjerenog skandiranja, bakljadi, i sličnog "navijanja"

DD
dr dragon
04:59 25.06.2019.

Prvo i osnovno treba ukinuti i zabraniti navijačke skupine torcida,bbb i ostale. Tko su oni da više vole ili navijaju za naše klubove ili reprezentaciju!? Osim što siju strah i rade nered.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije