Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SIGURNO KRETANJE

‘Hrvatska pomaže’ educira o opasnosti od minskih polja

Minsko polje
Foto: Wiktor Dabkowski/DPA/PIXSELL
07.12.2018.
u 21:16

Prva radionica održat će se danas u Gospiću

Udruga za podršku i poticanje zajedništva Hrvatska pomaže u Ličko-senjskoj, Karlovačkoj i Sisačko-moslavačkoj županiji provodi edukaciju stanovništva o sigurnom kretanju zbog moguće minske opasnosti.

U posljednje vrijeme, ističu, suočeni smo s tim da mnogi turisti, ali i migranti zalaze i u potencijalno nesigurna područja. Projekt osim radionica uključuje obilazak sumnjivih područja i upozoravanje stanovnika koji dolaze u dodir s migrantima.

Spomenute tri županije najugroženije su, ali i turistički potentne, a udruga želi da svi dijelovi naše zemlje budu sigurni i dostupni gostima.

Udruga je tiskala upozoravajuće letke, a prva radionica “Sigurno kretanje zbog moguće minske opasnosti” održat će se danas u Gospiću    

VIDEO: Ministar Krstičević u posjeti hrvatskim vojnicima

Ključne riječi

Komentara 2

GO
goran2hr
21:21 07.12.2018.

Članak je malo nejasan. Misle li to oni informirati ilegalne imigrante, kako da izbjegnu ili prođu kroz minska polja?

NO
nogogaz
22:10 07.12.2018.

Slovenci su napravili izuzetan posao na podrucju razminiranja. Njihove ekipe ciste mine po cilom svitu. Imaju i velik fond na globalnom nivou koji okrece teske novce. Mogli smo zamolit susjede da nam pomognu pocistit lipu nasu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije