Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LJESTVICA S OXFORDA
Povratak na članak

Hrvatska po kvaliteti javne uprave na 35. mjestu među 38 zemalja

Rezultati su u potpunoj suprotnosti s tvrdnjama ministra uprave Lovre Kuščevića koji se hvali napretkom u digitalizaciji.

Komentari 3

Avatar Grunf
Grunf
09:49 08.05.2019.

to je odličan rezultat

VL
ST
stefj
09:57 08.05.2019.

Eto, porezna uprava je jedina efikasna i da nema nje, birokrati bi bili na zadnjem mjestu. Kod ubiranja poreza, tj. naplate poreza, u samom smo svjetskom vrhu... No, to ne čudi, još od prošle države kompletna državna i javna služba usredotočena je isključivo na uzimanje i izmišljanje načina kako, kome i koliko uzeti. Ništa se tu nije promijenilo... Problemi nastaju tamo gdje treba uslugu i pružiti, tamo gdje treba nešto i napraviti, a ne samo nekome uzeti.

VL
DU
Deleted user
10:16 08.05.2019.

treba otpustiti iz službe a ne rasporediti na druga nepotreban izmišljena neradna mjesta 100000 tusuća ovih uhljebničkih parazita da bi bilo nekakvog napretka u HR.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.