Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CHRIS THE SWISS
Povratak na članak

Hrvatska pere ruke od filma koji je ušao u selekciju Cannesa

Nitko od sugovornika jučer nije bio voljan javno govoriti, Daniel Rafaelić navodno traži način da izgladi problem i da se film prikaže bez blamaže

Komentari 9

SP
Spezispezi
16:19 19.04.2018.

Kakav Rafaelić, kakav Plenki, Pupi je gazda, njega pitajte za komentar što se događa u državi i što će se događati ubuduće.

VL
RI
rightside
15:54 19.04.2018.

havc? hribar mozda? pa pitajte plenkovica i njegovu ministricu obuljen o tome,,ona to mora sve znat,,ona i hribar i havc si nisu imali tajni,,))))

VL
I1
ing-12345
16:19 19.04.2018.

Znači još jedan protu hrvatski uradak koji je hrvatskim novcem financirao Hribar.

VL
NE
Neutralac
16:32 19.04.2018.

Prema sadrzaju je jasno da je Hrvoje Klasic konzultiran... a Nazor sigurno nije....

VL
JU
juma
17:32 19.04.2018.

Nisu prikazani kao placenici. To je jos bezazlena konstatacija. U traileru je receno kako se radi o skupini kriminalaca, desnih ekstremista, ubojica i pljackasa. Samo nije spomenuto kako su jeli zivu srpsku nejac, mada je i to simbolicki prikazano u animiranoj sceni gdje se tri branitelja, primijetivsi djevojcicu koja ih uhodi, pretvaraju u tri zlokobne sjene koji ju progone i na kraju trgaju zubima. Sve to HAVC financira novcem hrvatske sirotinje. Moze im se kod Obuljenke i Plenkovica. I jos nesto, mada to gospoda iz HAVC-a dobro znaju. Svaki film koji ovako ruzno govori o braniteljima, samim time sto ga sufinancira institucija hrvatske drzave, dobiva dodatnu dozu objektivnosti i vjerodostojnosti koju nicim nije zasluzio. Sramotno.

VL
Avatar NoProfit
NoProfit
19:23 19.04.2018.

te kretene treba ugasiti. tko oće film nek ga i financira iz vlastita žepa. cjelokupno financiranje kulture treba svesti na minimum.

VL
ER
EroK
20:17 19.04.2018.

Zamislite Hrvatska pere ruke od ovog filma!? Glavno da je Hrvatska platila ovu neistinu i blamažu Hrvatske i njenih branitelja. Znači nema sankcija, nema tužbe, nema kazne ovoj firmi, kojoj je to već drugi film neistine i pljuvanja po Hrvatskojj uz doprinos financija iz te iste Hrvatske! Što to kaže za naše zakonodavstvo i vladajuće? To kaže da ništa nije slučajno, već je to perfidno podmetanje udruženog zločinackog protuhrvatskog pothvata, uključujući sve uprave ove naše toliko terorizirane Hrvatske. Dokle?

VL
GU
Gustirna
19:55 19.04.2018.

Majko draga koje li perverzije od ovih jugokomunjara...hrvoje klasic ,poznati jugokomunisticki falsifikator povijesti pozvan je za konzultanta o domovinskom ratu...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.