Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MVEP:

Hrvatska osuđuje napade na Izrael iz Gaze i apelira da se zaustavi nasilje

Gaza
Foto: Reuters/PIXSELL
10.08.2018.
u 18:46

Reakcija je stigla nakon što su u četvrtak palestinski militanti ispalili 180 projektila, a Izraelci proveli opsežan napad odmazde pri čemu su mete bile 150 Hamasovih vojnih postrojenja

Najoštrije osuđujemo masovne napade projektilima na Izrael iz Gaze te pozivamo na zaustavljanje nasilja. Napadi ugrožavaju živote nedužnih civila i ne mogu imati opravdanja.

Hrvatska u potpunosti podupire pravo Izraela na obranu i zaštitu svoje sigurnosti te na poduzimanje odmjerenih aktivnosti u odgovoru na takve napade”, poručili su iz Ministarstva vanjskih i europskih poslova.

Reakcija je stigla nakon što su u četvrtak palestinski militanti ispalili 180 projektila, a Izraelci proveli opsežan napad odmazde pri čemu su mete bile 150 Hamasovih vojnih postrojenja.

“Hrvatska podupire stvaranje izgleda za trajni mir i sigurnost”, kažu u MVEP-u.

Sukob Izraelaca i Palestinaca

Gaza
1/10
Ključne riječi

Komentara 95

Avatar majmunranko
majmunranko
18:50 10.08.2018.

A da su pogodili Zuroffa?

VE
verakruz
20:26 10.08.2018.

Sta je ljevicari? Digli ste se na zadnje noge, niste jos prezalili Arafata koga su vasi ocevi fimancirali hrvatskim novcima? Bravo Izrael, imate pravo na samoobranu!

DU
Deleted user
19:58 10.08.2018.

Tako je! Uz Izrael, konačno vodimo pametnu vanjsku politiku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije