Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MACRON STIŽE U ZAGREB

Hrvatska nabavom francuskih aviona Rafalea ne ugrožava partnerstvo sa SAD-om

24.11.2021.
u 06:26

Predsjednik Zoran Milanović ima poruku - pozdravio je nabavu zrakoplova, ali ističe da je od strateškog značaja i nabava borbenog vozila pješaštva Bradley

Komentara 16

Avatar El-Delinquente
El-Delinquente
08:54 24.11.2021.

Milanovic opet, opet, opet preko reda odlucuje sto i kako. Sada on odlucuje bez struke, bez komisije da se mora kupiti borbeno vozilo Bradley. Mozda je najbolje mozda i nije, to mora netko drugi odluciti a ne ovaj koji sa vojskom samo ima toliko veze da sa svojim pajdasem ide na djabnu klopu i smrkanje. U jednoj ozbiljnoj zemlji to nemoze biti dovoljno za donosenje tako vaznih odluka. Mouza u slucajnim zemljama ali to nismo unatoc rabotama ovoga naseg nenaspavanoga.

DU
Deleted user
07:43 24.11.2021.

Ne volim Plenkovica, ali Rafale je dobar izbor, jedan od najboljih aviona na svijetu po OK cijeni.

GO
goran2hr
12:00 24.11.2021.

Koje mi to crno partnerstvo imamo sa SAD-om? Gdje smo se mi to s njima pomogli? Naprave nam štetu gdje god stignu. Niti ovaj posao (Rafale) neće biti uvod u savezništvo i bratstvo sa Francuzima. Trebamo se kloniti mitova o "saveznicima", "prijateljima" i "partnerima". Da umjesto ugađanja strancima gledamo svoja posla i interes - bilo bi nam bolje. Za te novce i u ovim političkim okolnostima Rafale je najbolji izbor. Nadam se samo da naši pregovarači nisu ispregovarali neku "očerupanu" inačicu koja leti unatrag. Jer to je kao neka "tajna"?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?