Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DUBROVNIK - NEW YORK

Hrvatska na ljeto ponovno dobiva izravnu liniju sa SAD-om

Unatoč crvenoj listi u dubrovačku zračnu luku i dalje dolaze britanski  gosti
Foto: Grgo Jelavic/PIXSELL
1/3
19.04.2021.
u 16:01

Hrvatska je u međuvremenu ispunila sve uvjete za ukidanje turističkih viza za ulazak u SAD

United Airlines, jedna od najvećih  američka aviokompanija sa središtem u Chicagu, pokreće liniju prema Hrvatskoj, objavljeno je danas na press konferenciji ove aviokompanije, a prenosi portal croatianaviation.

Nakon što je American Airlines zbog globalne pandemije trajno ukinuo liniju Philadelphia - Dubrovnik, Hrvatska će ponovno imati direktnu vezu sa SAD. Iako se o direktnim letovima prema Americi govorilo doslovno godinama, realizacije direktnih letova prema Zagrebu nije bilo, pandemija je dodatno otežala uvođenje ove linije.

Hrvatska je u međuvremenu ispunila sve uvjete za ukidanje turističkih viza za ulazak u SAD, a američki gosti mogu ovog ljeta planirati odmor u Hrvatskoj pa je United odlučio prvi reagirati i uvesti direktnu liniju prema Dubrovniku iz New Yorka!, zaključuje Gojko Mavrinac, vlasnik portala croatianaaviation.

Pogledajte kako izgleda odjel u KB Dubrava gdje se brojni bore za život zbog koronavirusa

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije