Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 57
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Eurostat
Povratak na članak

Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti

U odnosu na lipanj broj nezaposlenih smanjen je u EU za 82 tisuće, te za 73 tisuće u eurozoni, navode u Eurostatu

Komentari 8

BU
Budak
07:46 03.09.2018.

To se zove orkestrirana laž. Najveći je pad nezaposlenosti jer imamo najveći porast iseljavanja!

VL
VI
Vito
08:07 03.09.2018.

Hrvatska među zemljama s najvećim padom nezaposlenosti ::: Zašto ne piše - Hrvatska među zemljama s najvećim porastom iseljavanja radno sposobnog stanovništva koje obmanjivačkim načinom "ispitivanja" stanja donosi željene rezultate korisne pljačkaškoj organizaciji na vlasti i okupatorima koji su anektirali Hrvatsku kako bi se dokopali geografskog položaja i vladali bez problema nad osiromašenim domordcima???

VL
Avatar anlaser
anlaser
08:03 03.09.2018.

Širite laži i izvan granica zemlje ali doći će dan kada će istina izaći na vidjelo.

VL
Avatar kakon
kakon
08:33 03.09.2018.

Normalno, kada svi bježe u inozemstvo. Najproduktivniji dio društva (između 25 i 40 godina) masovno napušta HR. Da su statistike pozitivne ne znači da je situacija dobra...

VL
MI
minolta
22:33 03.09.2018.

Nesto je trulo... Iseljavanje, nezaposlenost i problem sa pronalaskom radnika Sve je to rezultat loseg skolstva, drzava nije uperena i ne planira se buducnost drzave, rad se ne cijeni, kakav je to nacin da placamo i skolujemo ljude za drugee zemlje, ako netko zeli van neka izvoli platiti ono sto smo ulozili svi mi u istog ili neka ide studirati van...

VL
DU
Deleted user
11:28 03.09.2018.

Ovoga puta Večernji nije kriv. Prenijeli su samo izviješće Eurostata koje je takvo kako je. Zašto je to tako, svakako dobrim dijelom zbog iseljavanja i to nitko ne dovodi u pitanje, pa čak ni vlada. Bilo bi dobro da je Eurostat naveo koliki je porast zaposlenih u Hrvatskoj. To bi bilo važnije.

VL
JU
juma
12:08 03.09.2018.

Kao da su Hrvati jedini koji se iseljavaju? Svi ovi kritizeri i pesimisti jednostavno ne registriraju cinjenicu kako je iseljavanje i trazenje posla unutar EU mogucnost koju imaju i koriste i gradjani drugih europskih drzava. Evo ja radim s Portugalacima,a, Grcima, Spanjolacima, Talijanima, Nijemacima, Austrijancima, Rumunjima, Slovencima, Nizozemcima, Madjarima, Poljacima i Cesima. Oni po vama valjda ne ulaze u statistiku smanjivanja nezaposlenosti u svojim zemljama ili kako to mislite? Niste primijetili tu nelogicnost, jer je vazno samo pljuvati po vladi.

VL
KO
kordunmoj75
11:49 03.09.2018.

Jes vala istinaje,eno ponovo u subotu i nedilju je krenulo 3puna Autobusa prema Dablinu,i prema Berlinu,u jednom smjeru,kazu i soferi ostaju odmah,a dolazi zuja i Plenki po autobuse.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.