Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sebastian Kurz
Povratak na članak

'Hrvatska je u EU ušla u teško vrijeme'

Hrvatsku je na njenom europskom putu pogodila dvostruka nedaća - ušla je prekasno i baš u vrijeme krize - tvrdi Puhovski.

Komentari 4

Avatar superhik74
superhik74
18:21 29.04.2014.

EU se treba transformirati i prestati slusati naredbe onih koji nisu clanovi EU a to su Amerikanci. Kada se to dogodi EU ce postati ono sto su oni koji su je idejno zamislili prije 50 godina, proklamirali, a ne ovo u sto se zadnjih 6 godina pretvorila.

VL
LO
lojtra1
21:52 26.04.2014.

Naravno da smo svi posvećeni daljem proširenju ali s prijemom država koje su započele prvi svjetski rat bi ipak trebalo još "malo" pričekati.

VL
DR
draxy
10:43 27.04.2014.

Ulazak RH u EU je prava stvar.To se naročito vidi sada kada se zahukala ukrajinska kriza koja bi mogla uzrokovati i tenzije na Balkanu kojem RH više ne pripada.Nama niko nije kriv što se mi za ulazak nismo bolje pripremili i iz raznih fondova izvukli makar onoliko koliko nam pripada ako ne više.Za to vrijeme naša vlada se svađala sa svima i bavila zaštitom Perkovića i odlascima u Beograd i BiH umjesto u Berlin i Brisel.

VL
BB
brle brkić
08:41 03.05.2014.

svi pametuju ada koji slučajem se predomislilla pada nije htijela uč prošla bi ko ukraina.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.