Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Andrej Plenković
Povratak na članak

'Nije lako, ali nismo imali s kim koalirati'

Što se tiče spominjanja različitih datuma održavanja izbora u stranci, Plenković tvrdi da nema nejasnoća oko datuma izbora jer oni imaju svoj statut.

Komentari 49

Avatar MK
MK
15:32 18.01.2020.

Moje mišljenje je, Plenković laže - sve koji se ne slažu sa njim da "Sutjeska" nije "centar" a kamo li "desni centar" on optužuje za "populizam" i "desni ekstremizam" i proganja njih bili oni članovi ili birači HDZ-a... To njegovo izmišljanje nepostojećih "desnih ekstremista" u HDZ-u šteti ugledu stranke i njegovo izmišljene nepostojećih ekstremista u Hrvatskoj šteti ugledu Hrvatskoj... Te njegove laži štete znači ugledu Hrvatske i HDZ-a dok on tim lažima svoj vlast ugled uzdiže... HDZ je spao na 22% radi njegovih obmana i progona onih koji ukazuju na njegove obmane. Ne prigovara mu niko što Hasanbegovića nije stavio (fala Bogu nije jedina opcija) ali mu prigovaraju što je stavio Obuljen koja nije nikakva opcija... Braneći Divjak zbližuje se HNS-u (mada mu je tu srce oduvijek) dok pak se ne braneći Barišića odaljio od HDZ-a koji mu je ustvari samo ulaznica za EU-Parlament bio! Niti jednu Stranku Plenković nije izkritizirao kao nepostojeći ekstremizam u HDZ-u - to si čovjek malo bolje i duže treba razmisliti.

VL
MA
Majkomoja
14:24 18.01.2020.

Plenky je gotov, nek mu netko dojavi da ne kreči džaba

VL
MA
Majkomoja
14:27 18.01.2020.

Ovako je bilo i s Kosoricom, neda drugima blizu stranke i na kraju izgubi i da Plenky je bio njen zamjenik, tugica

VL
NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
14:41 18.01.2020.

Vidim Milana Bandića ili Dragu Prgometa na čelu HDZ-a. Ako je potrebno, oni će lako promijeniti stranku da se mogu izabrati.

VL
PI
pilkodebilko
14:15 18.01.2020.

U slobodnoj zemlji institucije ne kradu narodne referendume. Hrvatska nema veze sa slobodnom zemljom.

VL
JP
jpavicic
15:21 18.01.2020.

Prepoloviti izbornu bazu, rastjerati članstvo, druge optuživati za gubitak izbora i tvrditi da stranku vodiš u pravom smjeru ravno je idiotizmu.

VL
Avatar MK
MK
15:11 18.01.2020.

Moje mišljenje je, Plenković laže - sve koji se ne slažu sa njim da "Sutjeska" nije centar a kamo li desni centar on optužuje

VL
Avatar nosac
nosac
15:09 18.01.2020.

bero novi premijer, hvala druže plenkoviću ....

VL
Avatar MK
MK
15:45 18.01.2020.

Svi koji su unutar HDZ-a izmišljali "populizam" i "desni ekstremizam" i o tome javno govorili (jako teške optužbe bez i jednog imena ili dokaza) trebali bi smjesta dati ostavku na sve funkcije u stranci radi nanošenja teške štete ugledu stranci (počevši od Plenkovića, Bačića i Jandrokovića pa na dalje...)....

VL
RZ
Rocky.Zg
14:55 18.01.2020.

Godine Plenkovićeve vlade su još 4 godine izgubljene za Hrvatsku. Dok druge države napreduju i po svemu su nas prestigle, Plenković se bavio cijeli mandat samo uhljebljivanjem, kupovinom saborskih zastupnika, savezništvima sa Sauchom, Pupovcem, Bandićem, HNS-om,demagogijom, branio svoje korumpirane ministre Itd. Nikakve reforme nisu urađene, općina i županija se nije smanjio broj, uz veliko iseljavanje broj HDZovih uhljeba se povećao, budžet rastao da ih sve nahrani Itd. Ukratko, zaostajanje i demografski slom.

VL
AN
antonelić
19:40 18.01.2020.

anem. plenković nas je uspješno pozicionirao među najprosperitetnije nacije u europi , gdje nam je i mjesto ( iza rumunjske i bugarske ali još uvijek ispred albanije ) ... ali sve te uspjehe ne bi polučio bez kvalitetne suradnje saa razdjelnikom , sauchom , pupijem , savom radićem , katazijem , domoljubom bandićem i grupom borg ...

VL
VT
Vlad-Tepes
17:07 18.01.2020.

Drug Plen-Ki-Moon

VL
DU
Deleted user
20:30 18.01.2020.

Nekoć se to zvao specijalni rat, danas medijski ili virtualni. Kako god hoćete, SDP-ov kadar uspio je jedinstvom i Goebelsovom propagandom razbiti desnicu i otvoriti sebi širom vrata vladanju. Plenković je najveći političar uz Tuđmana i tipičan primjer europske demokršćanske struje i desnog centra. Svaka od zamjerki krajnje desnice: Istambulska, Marakeš, referendum itd lako je obranjiva, ali i vrijedna razgovora, ali za to treba i medijskog vremena i prostora. U međuvremenu ne dajmo Beri da postane premijer, a Beljak predsjednik Sabora. To će biti sumrak Hrvatske u političkom smislu kao i u ekonomskom.

VL
BB
Bruno_Bear1
10:01 19.01.2020.

Nakon Oca domovine Plenković je najveći političar Hrvata, spasio zemlju od propasti i vodi ponosno naprijed. Umobolna, razjedinjena desnica kriva je što je morao koalirati sa kime je najmanje želio da bi mogao spasiti državu od komunističog neprijatelja. .

VL
Avatar ehlbert13
ehlbert13
21:39 18.01.2020.

Gospodine Plenkoviću, još se nije našao onaj koji bi udovoljio balkanskim Dinaroidima..oni rade kontru iz gušta...

VL
DU
Deleted user
14:01 18.01.2020.

Nadam se da njegovo veličanstvo neće dovoditi zvučna pojačanja iz EU za stranačke i parlamentarne izbore. Hrvatsko kmetstvo još uvijek ima kompleks manje vrijednosti u odnosu na EU zapad i nažalost pojave nekakve fake veličine imaju efekta.

VL
DD
ddh
23:54 18.01.2020.

Plenkovic ce vjerojatno izgubiti i perlamentarne izbore, jer je "prirodna" koalicija komunista (SDP, GLAS, HSS sa Beljakom na celu i ostali ljevicari!) sa MOST-om, Skorom, Zekanovicem, Brunom Esih, Hasanbegovicem i ostalima poput HRAST-a i Markickinih pristalica, prejaka. Vidjelo se toto i na predsjednickim izborima gdje su navedeni vjerno glasali za Milanovica. Jer i ti isti na desnom krajnjem krilu misle, da su im Bernardici, Marasi i Stazici, a pogotovo postovatelj zrtava UDBE Beljak bolji od Plenkovica i Marica ili Krsticevica. To je jednostavno tako. Tamo gdje caruju mrznja i laz (Prema Plenkovicu i HDZ-u), HDZ nema sto traziti. Mozda Beljak bude ministar policije, pa ce kao prve suradnike imenovati Skoru, Hasanbegovica i Zekanovica, da bi konacno zavrsio posao koji je UDBA pocela

VL
AM
AMD------------------------
20:41 18.01.2020.

bla bla . lopovluk sa mostom nije isao glatko i odlucio si si dovest jos lopovluka u vladu. a kovac miro nista bolji od tebe nije-pregovarao sa pupovcem prije tebe.

VL
Avatar nosac
nosac
14:05 18.01.2020.

bilo tko osim brkića je 10 puta bolji od plenkovića

VL
AN
antonelić
20:30 18.01.2020.

plenković je u svom govoru istaknuo da HDZ izvrsno stoji u Dalmaciji, zahvaljujući predanom i kvalitetnom radu članova stranke , pogotovo u ruralnim sredinama ( zmijavci , lovreć , runovići , cista provo ) ... nije loše niti u splitu , gdje je pobijedio milanović ... bravo splite , čestitao je anem. plenky opari ... vidi se da split voli hadeze ...

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.