Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 54
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
martin schulz:

"Hrvatska je pozitivan primjer za cijelu jugoistočnu Europu"

martin schulz
AFP/PIXSELL
23.01.2012.
u 14:34

Članstvo u EU prava je nagrada za reforme koje je Hrvatska provela proteklih godina, rekao je Schulz.

Predsjednik Europskog parlamenta Martin Schulz pozdravio je rezultate referenduma o pristupanju Hrvatske Europskoj uniji rekavši kako primjer Hrvatske šalje pozitivan signal cijeloj jugoistočnoj Europi.

– Pozitivan ishod referenduma jasan je pokazatelj neprekinute privlačnosti Europske unije. Članstvo je prava nagrada za zavidan napredak koji je Hrvatska na putu reformi postigla posljednjih godina – rekao je Schulz u ponedjeljak.

Komentara 10

OB
-obrisani-
15:27 23.01.2012.

Covek se sali a vi se bas dobro upecaste....

UK
Ugo Kajvez
14:59 23.01.2012.

Schulz su javno u strasbourge-škom parlament nazvali \"fašistom\" ........... javno dostupno na youtube -u .......... . Inače je izrazito anti-demokratičan i zastupa autorativnu vlast nad građanima ............ pa dobro došli u EU !! ............ . Dođite na podizanje EU zastavee u brisel i vidjete će te Wehrmacht kako svira i paradira pri dizanju zastave ..........

JS
ja sam gladan
14:49 23.01.2012.

Krasne li nagrade! Razhebaše banke, Inu, Plivu, Jadransko more, poljoprivredu i eto, za to smo dobili članstvo! Dobit ćemo i bonus u vidu vritnjaka iz vlastite zemlje. Fuj!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije