Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ruža Tomašić:

'Hrvatska je pokazala nesnalaženje u predsjedanju Vijećem Europske unije'

Klis: Domovinski pokret predstavio kandidate u IX. i X. izbornoj jedinici
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
1/2
02.07.2020.
u 07:20

Silvana Burilović Crnov je istaknula da mladi odlaze iz Hrvatske zbog lošeg stanja uzrokovanog, kako se izrazila, neodgovornim politikama i lažnim obećanjima.

Kandidati na listi Domovinskog pokreta u 10. izbornoj jedinici u srijedu su oštro kritizirali vladu Andreja Plenkovića i upozorili da  je Dalmatinska zagora pred demografskim slomom.

"Plenković je bio loš premijer na više razina, njegova je vlada gospodarski unazadila Hrvatsku koja je sad postala europska sirotica," rekao je Robert Pauletić na konferenciji za novinare.

Ruža Tomašić je ocijenila da je hrvatska vlast pokazala nesnalaženje u predsjedanju Vijećem  europske unije,  a Silvana Burilović Crnov je istaknula da mladi odlaze iz Hrvatske zbog lošeg  stanja uzrokovanog, kako se izrazila,  neodgovornim politikama i lažnim obećanjima.

"Demografski možda je najpogođenije područje Dalmatinske zagore koja je pred gospodarskim i demografskim slomom  a do toga je dovelo sustavno zanemarivanje  tog područja od strane sadašnje vlasti i nesposobnost jedinica lokalne samouprave," poručila je Burilović Crnov.

Komentara 11

Avatar Posjetio Titov muzej-tko sam?
Posjetio Titov muzej-tko sam?
07:47 02.07.2020.

HDZ je Hrvatsku uneredio i prije COVID-a. No, sad će se za sve loše izvlačiti na krizu i zatvaranja. Koja je sam odabrao. A kako je Markotić priznala - iz panike. Dakle neznanja. I takvima prepustiti još jedan mandat?

19
195411
07:53 02.07.2020.

Ova policajka dokopala se Brisela na hdz-ovoj listi inace ga nebi vidjela. Pomogni sirotu na svoju sramotu.

DU
Deleted user
07:48 02.07.2020.

Vama ništa ne vjerujem, vidljivo je samo koliko će nam biti loše da ste mislili osnovati ministarstvo sreće, eto tek toliko o tome!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije