Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Dalija Orešković:
Povratak na članak

'Hrvatska je oteta država, oteli su je oni koji manipuliraju pojmom domoljublja'

Gostujući u emisiji Nedjeljom u 2 govorila je o ulasku u politiku i onome za što će se zalagati

Komentari 439

Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
15:01 21.10.2018.

Uvijek mi ručak prisjedne zbog te Stankovićeve emisije! Očito SDP stvarno loše stoji pa su se mediji dali u projekt spašavanja ljevice. Degutantno je na ovaj način i u ovakvoj poziciji slušati osobu koja je trebala biti nestranački čelnik Povjerenstva za sprječavanje sukoba interesa, sad vidimo da očito nije bila nestranačka nego da je bila običan Milanovićev pijun, a najgore je da se ona čak niti ne trudi, i to s pretzencioznim tonom glasa, prikazati se neutralnom. Prema tome očito su i sve njezine odluke stranački motivirane i neobjektivne, trebamo ih sve preispitati. Mogao je tako dotičnu Stanković priupitati koliko stotina milijuna eura je Hrvatska izgubila zbog njezine odluke o Karamarku i INA-i i hoće li ona skupa s Petrovom, koji su inzistirali na arbitraži i rušili vladu, vratiti bar dio novca u državni proračun!

VL
Avatar Toni Broo
Toni Broo
15:29 21.10.2018.

Ovakvi likovi su uzurpirali institucije i glumatali nepristranost te profesionalizam, a jasno su ideološki i svjetonazorski obojeni! Dno dna kakvi likovi se domognu funkcija preko kojih se selektivno obračunavaju s onima tko im ideološki i svjetonazorski ne odgovara. Nije nii čudo da je Karamarko rušen, a Milanović i njegov brat Krešo bili zaštićeni od tog "povjerenstva za sukob interesa" . Takvi kadrovi jugo-ljevičarski kao ova gospođa drmaju i DORH-om, i onda se čudima zašto se ne procesuiraju ratni zločini u Vukovaru i zašto DORH ne uhićuje IDS i SDP lopove iz Uljanika, užas! Jedino pozitivno iz ovog članka mi je to da ova drugarica traži glasove na ljevici. Što više čerupanja za sve manje lijevo biračko tijelo koje u prosjeku ima 60+ godina i izumire, to bolje.

VL
BI
bikica7
14:55 21.10.2018.

"Ja sam katolkinja a djecu šaljem u židovski vrtić"reče Dalija ne trepnuvši okom.Osniva stranku koja po njoj treba biti odraz"poštenja" bez prebjega iz drugih stranaka a Glavašević je glavna uzdanica.Dno dna.

VL
MI
mica1111
14:57 21.10.2018.

ja bi gđa Daliju samo pitala a kako je ona došla na mjesto Predsjednice za povjerenstvo? Tko je nju potpomagao? Ona bi predsjednici dala ocjenu 0.Draga Darija ovaj tvoj nastup je totalan promašaj.Ne bi te uzela ni za odvjetnicu.

VL
HR
Hrvatska
14:54 21.10.2018.

Tko je sad ova? I koliko placa da je reklamirate?

VL
MM
mad.max
15:00 21.10.2018.

Totalno antipaticna zena, cista demagogija , a kao pravnica totalna katastrofa ( svi su krivi dok ne dokazu da su nevini ).

VL
MA
Markos
15:07 21.10.2018.

Ti ces u politiku...daj smanji ego jer si samo muha koja zivi samo jedan dan. Ne umisljaj si, da je tvoja... pazi ovo "platforma" potrebna ovoj drzavi i narodu. Ona ce imati..."platformu" ahahaha ufff

VL
Avatar tituš
tituš
15:04 21.10.2018.

Nije lako živjeti u sjeni ljepše, pametnije, uspješnije žene, čak je zbog toga i progoniti. Sat vremena mi je ukradeno jer sam promatrao osobu koja ništa nema osim bolesne želje biti netko i nešto, čimbenik! Ako je Hrvatska dogurala do mjere da joj ona bude spas, onda neka propadne Hrvatska!

VL
DU
Deleted user
15:17 21.10.2018.

Oteli su je oni koji žive u lijepoj našoj domovini a ne vole je niti ju osjećaju. Bogu hvala da se radi uglavnom o mediskim manipulatorima i da je hrvatski narod još itako moćan i ujedinjen.

VL
ZO
zoranos
14:56 21.10.2018.

A kakav je to vjeronauk danas? Jel znate da postoji i Islamski, Pravoslavni i svaki drugi ako u toj sredini ima interesa za njega? Isto tako vjeronauk je jedini humanistički predmet u školi i po meni nema se što rospravljati, već se treba dopuniti na taj način da država uvede drugi humanistički predmet pa neka ateisi onda imaju alterantivu. Ovako stalno su pritisci da i to jedino što imamo makne - pa uči djecu u školi svemu ali bez morala, etike i poštenja. To je ona linija manjeg otpora - ne mogu ja pa ću onda uništiti drugo da nitko nema ništa.

VL
SI
sidzim
16:03 21.10.2018.

Hrvatska je oteta država koju su oteli UDBAŠI i njihovi potomci.

VL
BA
bakulušić
14:58 21.10.2018.

"...umjetne trepavice..."! Da li je Ivo Josipović možda bio njen učitelj?

VL
BL
Blabla
15:02 21.10.2018.

Dalija puca od ljubomore na nasu Kolindu . Prozirno!

VL
Avatar Trpimir
Trpimir
15:01 21.10.2018.

Hrvatsku su oteli oni koji zele da domoljublje postane kazneno djelo kao sto je bilo tijekom yugosmrdije i koji bi zeljeli da domovinski rat postane kriminalan jer su u njemu izgubili svoju miljenicu yugosmrdiju kojoj i dalje mentalno i ideoloski pripadaju. Taj gubitak i bijes zbog istog nastoje sublimirati unistavanjem i gazenjem svega hrvatskog i ucijenjivanjem klevetanjem lazima ocrnjivanjem i tuzakanjem istog kad god imaju priliku od Bruxellesa pa nadalje. Evo, ti su oteli i drze kao taoca Hrvatsku i hrvatski narod.

VL
Avatar guten_tag
guten_tag
15:29 21.10.2018.

pošteno se osramotila glupostima, floskulama uz stalno ponavljanje idiotizma "zapravo" što nije bilo moguće gledati. čak je i Aca s brkom u obliku slova U zabezeknuto gledao u nju. loš joj je savjetnik "tata" Letica koji je Predsjednicu nazvao ludomm ili takvo nešto. smeta im domoljublje ali se svi žele utrpati na državnu sisu kako bi država financirala njihov parazitski život bez rada uz mlaćenje prazne slame. čime se Dalija dokazala u bilo kakvom poslu pa i odvjetničkom osim ako "tata" nije sredio neki ugovor uz milijunski honorar na državni račun ili račun lokalne uprave.

VL
Avatar MilaneseBolognese
MilaneseBolognese
15:10 21.10.2018.

Red pljuvanja po braniteljima, Crkvi, vjeronauku, Domovinskom ratu, malo baljezganja o "vrhunskim dostignućima antifašizma" i "institucijama koje se urušavaju zadnjih 25 godina", kao da su prije u Jugoslaviji postojale ikakve demokratske institucije zasnovane na vladavini prava, i odmah postanete miljenik medija i novi "mesija" koji će izvući Hrvatsku - imali smo (i nažalost još uvijek imamo) tako stranku "Pametno" koja je prolazila samo na izborima za mjesni odbor, a već je bila na svim državnim televizijama, imamo tako Mrsiće, Holyje, Markovine, Glavaševiće, a sad i Oreškovićku! Sumrak demokracije u Hrvatskoj koja je teledirigirana i falsificirana od stranih moćnika preko podružnica njihovih medija ovdje!

VL
BA
bakulušić
14:43 21.10.2018.

Što se tiče vjeronauka i antifašizma, mislim da je Nikola napravio grijeh propusta dok je dijete odrastalo. Majstor za suhozide sad to obilato koristi. A i žrtve Široke Kule bi se okretale u grobu da sve ovo čuju. Šteta, šteta, šteta...

VL
Avatar lovre von Bratsch
lovre von Bratsch
15:01 21.10.2018.

Koliko ja vidim ona je u nekoj vezi sa Bamboo grudnjakom i Hemomax kremom za hemoroide..... za svekra Prostamol uno....

VL
IL
ilijan1a
15:19 21.10.2018.

Dalija imaš oskrivljen pogled na život. Nemam ništa osobo protiv tebe ali kod tebe je problem pričaš o demokraciji ali tuđe midljenje ne uvažavaš baš nešto kao komunistički režim. Puna uata su im bila demokracije ali ju nisu shvatili ni provodili. Kao i ti sad

VL
DU
Deleted user
15:03 21.10.2018.

Gospoda Oreskovic rekla je da zamjera predsjednici da se naslikavala s zastavom koja pocinje s prvim bijelim poljem,u toj recenici oslikava se neznanje i nepoznavanje hrvatske povijesti s cim se svrstala uz bok onih koje je kritizirala.

VL
« 1 2 3 4 5 6 ... 11 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.