Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
9 7°C

U svakom dijelu svijeta listajte Večernji list uz e-novine!

Pretplatite se
  • Tackrla:

    Da se komunistickim zlocincima sudilo u Hrvatskoj ne bi bilo potrebe za ovim. Bolje ista nego nista. Barem netko im je sudio kad vec mi nismo napravili lustraciju

  • cigrovski.darko:

    Problem je u bandoglavosti i političkom dilentatizmu. Perkovič i Mustač sigurno iz bivšeg sustava nose velike krimene. Drugo naša emigracija također nisu bili "anđeli", Pojavio se Tuđman i sve , baš sve uključio u borbu za RH, genijalno i zato ... prikaži još!o smo uspjeli. Djelatnici bivših službi , bez obzira na sve, vrhunski poznavaoci svog posla, znaju da im glave zavise od Tuđmanja, rade zdušno na stvaranju RH (naravno neki rade vjerojatno duple uloge) ali zapad vjerojatno, šapće Franji i malo malo su nekog otkrili. Rat završava i pobjeđujemo, ali nema Tuđmana autoriteta, koji bi mudro i pravedno rekao ovo vam se odbija od starog krimena, morate za naše Hrvate odgovarati, ljudski je, a malo vas moramo osuditi, da vas ne moramo izrućiti Nijemcima kojima ste iz Juge nanijeli teške gubitke. Da su to napravili Nijemci ih nebi ni mogli dobiti i saznati puno o starom, a bogme i sadašnjem obavještajnom sustavu RH. Drugo kada su isporućeni u Njemačku, svi njihovi suradnici koj su u strahu za sebe , vjerjatno okuplja druga strana služba i štiti ih, jer puno znaju. Dakl Hrvatska je izgubila, a ratni gubitnici dobili krila , ljude i podatke s kojima nas razbijaju po svijetu.Da gospođa nije u pravu, jer smo na kraju, nestručnog vođenja tih ljudi, morali iste izrućiti da ne bude veće štete. Gospođa nesvjesno izgleda radi za ratne gubitnike, a oni to guraju bila ona svjesna toga ili ne.

  • Deleted user:

    Treba podsjetiti da se zločin, i svi ostali zločini, dogodio na tlu Savezne Republike Njemačke i najmjerodavniji za istragu i sankcioniranje je njemački sud i nijedan drugi. Ako si u Njemačkoj ubijao ljude, onda ćeš po njemačkim zakonima biti i kažnjen.

Još iz rubrike Vijesti

Gornja Drenova: Stjepan Kožić glasovao je na lokalnim izborima
Zagrebački prsten

Kožić i Zmajlović u drugom krugu, Ačkar osvojio Veliku Goricu

U.S. President Joe Biden's first address to a joint session of Congress
Radi iza scene

Biden pod pritiskom, radi na obustavi nasilja u Izraelu i Gazi

AUT, Coronavirus Pandemie, Ausreisetest Tirol
OD SRIJEDE

Austrija ukida karantenu za 12 zemalja, među njima nema Hrvatske

6