Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTJERA

Hrvatica u Grazu bježeći pred policijom s preko 100 km/h prouzročila dvije nesreće

Austrija: Kontrola na granici Brenner
Foto: EXPA/ Jakob Gruber
1/3
10.08.2022.
u 15:34

Razlog je da nema vozačku dozvolu.

Austrijska televizija ORF na svom je portalu danas je izvijestila kako je u Grazu 19-godišnja Hrvatica koja inače živi u Leibnizu bježala pred policijom brzinom od 100 km / sat. Razlog je da nema vozačku dozvolu.

Isti izvor navodi kako je u “lovu” na vozačicu koja nije htjela zaustaviti automobil na zahtjev policije, sudjelovalo više policijskih patrola. Očito da ju nisu uspjeli uhvatiti, jer ORF izvještava kako se je Hrvatica potom sama javila policiji. Napominje kako ju sada čeka ne samo prekršajna prijava nego i “masna” novčana kazna.

Naime, 19-godišnjakinja je jureći kroz crveno svjetlo na više semafora prouzročila dvije prometne nesreće s priličnom materijalnom štetom, izvještava ORF. Osim toga je mnoge vozače automobila i slučajne prolaznike u Grazu dovela u opasnost bježeći pred policijom od Lazarettgürtela preko Hohenstaufengasse i Kärtner Straße pa sve do ulice Petera Roseggera. Ono bez čega jedino ne može ostati je vozačka dozvola, jer ju nikada nije ni imala.

VIDEO: Zvijezda staračkog doma: Pogledajte energičan nastup ovog 81-godišnjaka

Komentara 8

GE
geler203
16:25 10.08.2022.

Umoran sam od takvih naslova i Hrvata i Hrvatica. Imati dokumente i državljanstvo neke države ne znači i biti pripadnik većinskog naroda. Prema vama je i Arkan bio Hrvat jer je imao hrvatsku putovnicu.

Avatar Cantor
Cantor
16:33 10.08.2022.

Da je nisu ganjali ne bi se ništa desilo. Policija je kriva....

DO
doberdedec
16:27 10.08.2022.

Umislila si da je Fitipaldi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije