Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 51
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uhićena u Belgiji

Hrvatica s dečkom pretukla gay par: Ovo nije prvi put, a sada su nas udarali metalnim šipkama

Mauro Padovani
Foto: Facebook
14.08.2018.
u 08:43

Belgijska policija privela je 21-godišnju Hrvaticu koja je s dvije godine starijim dečkom u Gentu pretukla jedan homoseksualni par.

Talijan Mauro Padovani (47), crtač stripova koji s 59-godišnjim suprugom Thomasom Freemanom živi u Belgiji na Facebooku je objavio fotografije nakon brutalnog napada koji se dogodio 7. kolovoza. Kaže kako su ih napali susjedi, odnosno Hrvatica Yesmina R. i njezin dečko.

– Moj suprug ima Alzheimerovu bolest, on je poput djeteta. Slomili su mu dva kralješka jer su nas tukli metalnom šipkom koju su izvadili iz automobila – ispričao je Padovani za belgijski VTM Nieuws. Istaknuo je kako to nije bilo prvi put već da ih susjedi ''teroriziraju već godinama''.

– Ta žena ranije je na mene bacala cigle, no policija tada nije baš ništa učinila – kazao je on.

Inače, 21-godišnjakinja poznata je policiji po svojem nasilnom ponašanju. Godine 2015. završila je na sudu zbog nasilja tijekom krađe, a tada je uhićen i Bugar. Muškarac je sada zadržan u zatvoru, dok je djevojka dobila zabranu prilaženja paru. U stan joj je bilo dopušteno doći samo po jednogodišnje dijete, a nakon toga se ne smije više približavati.

Zbog nasilja se 200-tinjak stanovnika Genta okupilo u znak potpore paru koji je pretučen, pišu vrt NWS.

– Drago nam je zbog toga što smo mi gosti u tom gradu i nadam se da će ovo biti poruka da se tako nešto nikada ne ponovi – rekao je Mauro Padovani.

 

Komentara 64

GM
guy-martin
08:58 14.08.2018.

Da, prava hrvatica, pripadnica manjine u Hrvatskoj . . . zasto ne napisete romkinja s hrvatskom putovnicom ?

Avatar HKNKRZ
HKNKRZ
09:09 14.08.2018.

Državljanstvo ne čini nekoga Hrvatom

IH
iron.hide.54966
10:26 14.08.2018.

Još jedan plaćeni članak. Moralo se spomenuti da su gej par a i oni su to morali naglasiti jer nema sto drugo biti razlog....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije