Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 173
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Modirča
Povratak na članak

Hrvati u Republici Srpskoj nezadovoljni: Žele im srušiti stotinu kuća

Prema prvotnome planu trasa autoceste je trebala proći središtem naselja Garevca te bi zbog toga moralo biti porušeno više od 100 kuća koje su hrvatski povratnici obnovili nakon što su bile srušene tijekom posljednjeg rata.

Komentari 7

Avatar tituš
tituš
15:42 11.10.2019.

Zato Hrvatska gradi agresoru i okupatoru kuće, koje su neke već zarale u drač i šumu. Svjedočim obilazio Slavoniju, Drenovac ..

VL
Avatar nisam..robot
nisam..robot
15:27 11.10.2019.

Widis kako Hrvati mogu kulturno traziti svoja orava cak i u nekom njima neprijateljskom okruzenju kao sto je to Sumska. "Ugrozeni" koji u nas imaju najveca prava bi odmah u slicnome slucaju rusili balvane, prozivali hrvatsku drzavu za ustastvo i Hassan Diab bi vodio interview sa profesionalno najugrozenijem medju ugrozenima i sa njim optuzivao Hrvate i Hrvatsku na najpokvareniji nacin.

VL
JO
Joso
21:25 15.10.2019.

I u tzv bivsoj krajini u zd zaleđu je pun k...c kuca u kojima je zadnji put neko gurnuo kljuc u bravu nakon obnove i montiranja ulaznih vrata.i u periodu zabrane prodaje davali ih za 10-20tis eura sad koda je globalno zatopljenje diglo povrsinu mora posto kuce u p.materinoj cjene 100-150tis eura.kaze prodajem kucu na moru cca 30min od mora .a nek ljudi prodaju te tzv kuce na moru koje je napravila RH 90% njih nije ni wc imalo.ooooooo balkane balkane balkane moj

VL
Avatar andro_livi
andro_livi
07:57 12.10.2019.

Ne bi bilo lose napisat i koliko je obestecenje za imovinu koja se uzurpira. Iz mog saznanja RS placa toliko da ni u snu ni bi mogli pomislit da bi se to moglo prodat bilo kome. Kucu ili stan na moru ko od ssle mogu kupit. Raspitajte se malo oa komentirajte.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
17:46 11.10.2019.

Di si Covicu, pomozi svom narodu. Hrvatska je samo do Kupresa?

VL
JU
jukicam8
17:50 11.10.2019.

Sad će to Kolinda riješiti pa će Hrvatska biti skroz do Brčkog.i

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.