Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 50
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Bira se nova vlast
Povratak na članak

Hrvati strahuju od novog inženjeringa na izborima u BiH

Srbi i Bošnjaci
 – Među Bošnjacima i Srbima vodit će se u nedjelju velika borba za liderstvo

Komentari 4

DU
Deleted user
09:38 10.10.2014.

Ukoliko muslimani i ovaj puta posegnu za izbornom manipulacijom onda BiH kao drzava stvarno vise nema smisla. Znaci jedini izbor bi bio ili treci entitet ili disolucija drzave.

VL
BA
bakulušić
12:05 10.10.2014.

Kakvu žetvu očekivati tamo gdje je krivo posijano? Kakve rezultate očekivati u zemlji u kojoj je sve naopako postavljeno? Zemlja, u kojoj Srbi, prema popisu iz 1991. čine 31% stanovništva dobiju 50% teritorija. Zemlja, u kojoj postoje tri naroda a dva entiteta i u kojoj se unaprijed zna tko je višak i koga treba u potpunosti eliminirati što je u srpskom dijelu uspješno i napravljeno a u drugom dijelu se uspješno na tome radi. Zemlja, u kojoj strani upravitelj poništava zakone logike i matematike. Zemlja, izgubljena u vremenu i prostoru. Zemlja u kojoj se sve zna a ništa nije predvidivo. Kakve izborne i druge rezultate očekivati? Jadne i nikakve. Bez obzira kakvi će rezultati biti, ništa se neće promijeniti. BiH i dalje ostaje izgubljena zemlja Bosna.

VL
SP
spremni0
11:15 10.10.2014.

stvarno je sramota što rade ti muslimani, a tisuće su tu bile kao izbjeglice...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.