Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 137
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
skupina Pink Panther

Hrvati poznati po spektakularnim pljačkama čekaju izručenje Italiji

Uhićeni pljačkaši dragulja
MUP
09.11.2018.
u 10:40

Uhićeni su zbog sumnje da su dio poznate kriminalne skupine Pink Panther koja je koncem prošle i početkom ove godine u Italiji, ukrala nakit vrijedan gotovo tri milijuna dolara

Vinko Tomić, Zvonko Grgić, Želimir Grbavec pritvoreni su radi izručenja Italiji. Njih trojica uhićeni su zbog sumnje da su dio poznate kriminalne skupine Pink Panther koja je koncem prošle i početkom ove godine u Italiji, ukrala nakit vrijedan gotovo 3 milijuna dolara. 

Krađa se dogodila u jednoj galeriji u Veneciji.

Podsjetimo, trag koji su policajci slijedili nakon pljačke nakita katarskog šeika Hamada bin Abdullaha al-Tanija s izložbe u Veneciji u siječnju ove godine, a koja se povezuje s kriminalnom skupinom Pink Panther, doveo je u Zagreb. Hrvatska je policija jučer objavila kako je, u koordiniranoj akciji s talijanskom policijom, uhitila četvoricu kriminalaca.

Pogledajte video: Je li ovo najsmotaniji pljačkaš svih vremena?

 

 

Ključne riječi

Komentara 4

KR
Krotila
11:42 09.11.2018.

Hrvati sU poznati po junaštvU,ne po pljačkama, s ovima radite što hočete,bacite ih lavovima.

AD
adrian
12:43 09.11.2018.

Stalno nešto padaju iz Pink Pantera... Nisu više toliko ekskluzivni i misteriozni...

NO
nogogaz
16:41 09.11.2018.

Pa su sami srbi, albanci, muslimani....ovi nemaju ni pola gena hrvatskog! Mi hrvati smo sveci RKCa!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije