Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
jeftino gorivo

Hrvati okupirali benzinske postaje u BiH, na spremniku goriva uštede više od 100 kuna

gorivo
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
19.01.2016.
u 09:08

U Ljubuškom nedaleko od Metkovića cijena eurodizela iznosi 5,20 kuna, a eurosupera oko šest kuna

Stanovnici pograničnih područja okupirali su benzinske crpke u susjednoj Bosni i Hercegovini gdje je cijena goriva znatno jeftinija nego u Hrvatskoj, javlja HRT

Na benzinskoj crpki u Doljanima, odmah iza granice pokraj Metkovića, gotovo svi su automobili s hrvatskim registarskim oznakama. Cijene goriva u Bosni i Hercegovini niže su za više od dvije kune po litri nego u Hrvatskoj pa su ispred crpki česte kolone. 

U Ljubuškom nedaleko od Metkovića cijena eurodizela iznosi 5,20 kuna, a eurosupera oko šest kuna. Na jednom spremniku goriva Neretvani tako uštede i više od 100 kuna. 

Noćas su pojeftinile cijene goriva i u Hrvatskoj. Benzin je jeftiniji za 26 do 28 lipa po litri dok je dizel jeftiniji za 27 lipa po litri. 

>> Cijene prijevoza niže, ali hrane ostaju iste

Komentara 32

Avatar think pink
think pink
09:52 19.01.2016.

kada je barel nafte bio 110$, benza je bila 11 kn. sada kad je barel pao na 30$, benza je 9 kn. netko nas očito pravi majmunima...

SU
Superhero
09:43 19.01.2016.

tko ima novo auto (pogotovo ako je Diesel) vruce savijetujem da ne puni benzin u BiH na 'privatnim' pumpama nego samo u Ini, Petrolu ili OMV - govorim iz iskustva.

Avatar Lijekzabudale
Lijekzabudale
12:18 19.01.2016.

lavica 7...hihihihihi...dobro si rekla ..ljudi pješke preko mosta nose gajbe piva jer tamo boca dođe 2 kune!Ostale stvari nisu baš nešto pretjerano jeftinije!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije