Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ESA U ZAGREBU
Povratak na članak

Hrvat u svemiru? Moguće je, ali zasad teoretski...

U Zagrebu boravi izaslanstvo Europske svemirske agencije, a šefica izaslanstva Nathalie Tinjod otkriva što nas čeka u suradnji s agencijom te kako Hrvatska može pomoći u razvoju i hoće li se svjetski poznati crveno-bijeli kvadratići pojaviti i “gore u mraku”.

Komentari 4

Avatar Kaladin
Kaladin
21:31 13.03.2019.

A Zemlja, a na njoj i Hrvatska i Hrvati, nije u svemiru? Nego gdje?

VL
MI
midea
23:04 13.03.2019.

Tim Paeke ? dokazani muljator koji izvodi trikove pomoću blue screena i virtualne realnosti .... na ravnoj zemlji , nikako u nekakvom svemiru , da mi možemo putovati svemirom je izmišljotina . Za biti "astronaut" moraš prije svega biti masonason sa backgroundom u vojsci !

VL
Avatar nekakav
nekakav
08:09 14.03.2019.

a sve te pametne i razvijene europljane u svemir su dizali i dalje ih dižu rusi... znate, oni zaostali... sva sreća da je nakon 58 godina europa, zapadna, dostigla ruse u nečemu, sad već planiraju i svoje misije... da nije francuza sa svojim balističkim raketama prepravljenim za dizanej tereta, ne bi europa svemir vidla osim na američkim i ruskim, sad već i indijskim i kineskim, snimkama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.