Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća

Hrvat u Austriji sletio Ferrarijem u ribnjak

ferrari
Foto: HFW Villach
11.12.2014.
u 12:00

Austrijska policija izvijestila je da se vozač uspio sam izvući iz Ferrarija, no da je u nesreći lakše ozlijeđen te je prevezen u obližnju bolnicu

Vozač (36) iz Hrvatske s riječkim tablicama sletio je Ferrarijem 430 F Spider u srijedu navečer oko 21 sat s ceste i pao u ribnjak pokraj Kaltschacha u austrijskoj pokrajini Koruškoj.

Austrijska policija izvijestila je da se vozač uspio sam izvući iz Ferrarija, no da je u nesreći lakše ozlijeđen te je prevezen u obližnju bolnicu. Richard Werdinger iz Vatrogasne postrojbe u Villachu rekao je kako je Riječaninu pošlo za rukom, ne samo isplivati nego i otvoriti vrata luksuznog automobila. Nakon što je isplivao na zelenu površinu pokraj ribnjaka, Riječanin je otišao do oko 150 metara udaljene kuće, čiji su stanari potom pozvali policiju.

U akciji izvlačenja vozila iz dva metra dubokog ribnjaka na površinu, uz vatrogasce su sudjelovale posebne postrojbe hitne pomoći za spašavanje ljudi i stvari iz vode te ronioci, javio je austrijski radio i televizija ORF. Interveniralo je deset ronioca i 15 vatrogasaca. Na Ferrariju je nastala veća šteta. Isti izvor navodi, pozivajući se na policijsko izvješće, da iz automobila nije isteklo gorivo te da nije došlo do zagađivanja okoliša.

>> Dvije osobe ozlijeđene u sudaru u Kninu

Komentara 12

DU
Deleted user
10:37 11.12.2014.

Što smo saznali iz ovog članka.baš ništa.

Avatar Perica1
Perica1
10:39 11.12.2014.

Dobra reklama za ferrari, jedini način da se ne zapali i da ne izgorite u njemu je da s njim sletite u ribnjak.

Avatar atrpimir
atrpimir
12:09 11.12.2014.

očekujem oštru reakciju iz banskih dvora i mvpei-a na naslov teksta. naime zoki je u intervjuuu za bbc(BBC HARDtalk Zoran Milanović) rekao da smo građani hrvatske , a ne hrvati! Ispravno je Građanin Hrvatske u Austriji ......

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije