Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 198
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nije mu 'sjelo'

Hrvat u Austriji dobio otkaz na poslu pa se osvetio šefu

Benzinska postaja
Foto: Getty Images
03.11.2019.
u 19:06

Bivši poslodavac prijevaru je primijetio nakon gotovo jedne i pol godine, kada je bivšeg djelatnika prijavio policiji

Hrvat (34) koji živi u Austriji nakon otkaza se osvetio šefu, a njegov potez otkriven je tek nakon gotovo jedne i pol godine, piše Fenix.

Neimenovani Hrvat bio je zaposlen u jednoj tvrtki do svibnja 2018. godine, a nakon otkaza uzeo je karticu kojom tvrtka ulijeva gorivo u svoja vozila i njome platio gorivo koje je na dvije obližnje benzinske postaje ulio u svoj privatni auto.

Bivši poslodavac prijevaru je primijetio nakon gotovo jedne i pol godine, kada je bivšeg djelatnika prijavio policiji.

Lokalni mediji pišu kako osveta nije ranije primijećena jer je prilikom ulijevanja goriva u automobil evidentirano tek da je tvrtka ulila gorivo, ali ne i u koji auto.

VIDEO Pijan jurio prema pješacima s djetetom, vozačica herojskim potezom spriječila tragediju:

Ključne riječi

Komentara 16

IM
Immanuell
19:22 03.11.2019.

Al se jako osvetio........

SA
sasoon
20:06 03.11.2019.

Auuu, ukrao je rezervoar goriva 🙄

MO
moškov
20:31 03.11.2019.

Po valjanoj terminologiji nije ispravan naslov...hrvat u austriji.itd ..ispravno je gradjanin republike hrvatske hrvatske nacionalnosti...jer u hrvatskoj vise nema hrvata zagrebcana splicana itd..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije