Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U Münchenu

Hrvat se posvađao u trgovini, bježao preko tračnica, pružao otpor policiji, a onda imao iznenađenje za kraj

Pixabay
14.09.2021.
u 08:54

Sada 31-godišnjeg Hrvata čeka kazneni postupak zbog vrijeđanja i pružanja otpora policijskim službenicima.

Hrvat (31) u  Münchenu imao je i više nego burnu nedjelju. Prvo se agresivno ponašao prema zaposlenici u trgovini na Glavnom kolodvoru, a kad je njen kolega alarmirao policiju, muškarac je pobjegao preko tračnica.

Njemačka policija priopćila je detalje incidenta. 

U nedjelju oko 8 sati ujutro, Hrvat je bio u trgovini na platformi Glavnog kolodvora u Münchenu kada se posvađao s 31-godišnjom zaposlenicom i snimao je. Kad je shvatio da je drugi zaposlenik trgovine pozvao policiju, pobjegao je s jedne platforme na drugu preko tračnica, piše Fenix-magazine. 

No ne i zadugo, jer su ga policajci uspjeli pronaći.  Kad je trebao biti odveden u saveznu policijsku postaju radi daljnjeg pojašnjenja činjenica, istrgao se iz ruku policajaca, zbog čega je doveden u postaju s lisicama. Hrvat koji ima prebivalište u Münchenu stalno se opirao.

Nakon što su dovršene sve mjere, Hrvat je mogao krenuti kući, iskoristivši priliku da u prolazu pokaže srednji prst zaposleniku trgovine. Sada 31-godišnjeg Hrvata čeka kazneni postupak zbog vrijeđanja i pružanja otpora policijskim službenicima. Osim toga, zbog prelaska tračnica bit će novčano kažnjen.

Ključne riječi

Komentara 15

Avatar Bongozg
Bongozg
09:25 14.09.2021.

Mene zanima iz koje je on županije.

Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
09:11 14.09.2021.

Sejdo good Croat.

CS
csl14
09:42 14.09.2021.

Kad na tezi nacin upoznas drzavu u kojoj funkcionira pravni sustav...nazalost slicnu sam avanturu imo sa nekih 20 godina, glupi klinac s velikim mudima, tek dosao iz zagreba...10 godina mi je trebalo da se operem. Mozes zaboravit mobitele na ugovore, placanje bilo cega na rate, dizanje kredita ili kreditnih kartica, ma bilo sta dok ti ovo ne ode u zastaru.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije