Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ostao neozlijeđen

Hrvat se onesvijestio na njemačkoj autocesti: Vozio kamion pa se zabio u zaštitnu ogradu

Trial against stone thrower on the A96 Munich- Lindau begins
Stefan Puchner/DPA/PIXSELL
07.01.2022.
u 20:18

Muškarac je putovanje za Salzburg započeo u Holzkirchenu. Kako je rekao policiji, osjećao je nelagodu ubrzo nakon što je krenuo

Vozač (43) iz Hrvatske onesvijestio se za volanom kamiona u srijedu ujutro na njemačkoj autocesti, u Bavarskoj. Nakon što se onesvijestio, zabio se u zaštitnu ogradu te ostao neozlijeđen.

Prema podacima policije, nesreća se dogodila u srijedu u 6.30 sati na autocesti A8 u smjeru juga. Muškarac je putovanje za Salzburg započeo u Holzkirchenu. Kako je rekao policiji, osjećao je nelagodu ubrzo nakon što je krenuo na put, piše Fenix magazin

Najednom se onesvijestio, sišao s ceste i zabio se u desnu zaštitnu ogradu. Ostao je neozlijeđen, no prevezen je u bolnicu. 

Zbog toga što je trebalo izvući kamion, autocesta je bila potpuno zatvorena oko 30 minuta.

VIDEO Zbog prekršaja i kaznenih bodova, lani je poništeno čak 66 vozačkih dozvola u Dubrovniku

Ključne riječi

Komentara 1

OC
OCB
21:31 07.01.2022.

Da nije možda listao fejsbuk... pa se onesvijestio kad je udario. Sad se svi vade na sinkopu... Ne može se dokazat.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije